Natuurlijk oud worden, deze vrouwen doen het. Ze grijpen niet naar botox, fillers of andere ingrepen. Gewoon oud worden zoals het hoort, en hóe!
Zin

Zin redactie

Niks geen botox

Geen botox, fillers of ingrepen. Manous (foto), Anneke en Vakil worden natuurlijk oud. En hóe! We maakten tijdens onze fotosessie voor Zin 4 ook een achter de schermen filmpje.

Zin

Zin redactie

Bomen praten!

Wist je dat: bomen kunnen tellen, voor hun kinderen zorgen en zelfs een soort internet hebben?

Zin

Zin redactie

5x Facebook

Er komt nogal wat voorbij op je Facebook-tijdlijn. Maar of je nou van alles even blij moet worden? Wij selecteerden 5 top-accounts die wél het volgen waard zijn. Van mode tot inspirerende quotes tot de mooiste natuurfoto’s…

Zin

Zin redactie

Win met Zin

Boeken, theatertickets, cd’s, mascara, filmkaartjes, telefoonhoesjes, een verticale kruidentuin… De nieuwe Zin is uit en dat betekent dat we weer een hoop prijzen weggeven. Deze keer zijn het er maar liefst 130! Meedoen? Klik hieronder.

Zin

Zin Redactie

5x eropuit naar Luxemburg

Veel mensen gooien er alleen even hun tank vol, voor ze doorrijden naar het zuiden. Zo jammer! Want Luxemburg Stad barst van de Franse allure. Steile straten, de verrukkelijkste banketbakkers, terrasjes onder de platanen, fijne musea én een wijk vol moderne architectuur... Een filmpje én
5 tips van local Antoinette.

Zin

Zin met Elsevier Weekblad

Leer alles over erf- en schenkbelasting

De staat verdient jaarlijks zo'n €15 miljard aan erfbelasting. Hoe voorkom je dat de Belastingdienst aan de haal gaat met jouw erfenis?
Tijdens het evenement 'Erven & Schenken in één dag' brengen wij je volledig op de hoogte. Tickets vanaf €45 incl. lunch en drankjes!

Zin

Lezersverhalen

Schrijf en win!

Je bent vegetariër. Maar op een borrel hap je plots vol in een bitterbal. Of: Nooit zou je iets beginnen met een bezette man. Maar deze! Je kón niet anders! Wanneer liet jij je principes varen? En hoe voelde dat? Schrijf erover, en wie weet win jij het boekenpakket.

Zin

Zin redactie

5x Instagram

Je hebt Instagram geïnstalleerd op je telefoon maar je hebt nog geen flauw idee wie je moet volgen. Omdat je de app toch wel wilt gebruiken willen wij je een eindje op weg helpen en zorgen wij elke maand voor vijf nieuwe tips. En uiteraard deze keer ook!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer