13 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Today
image
NMD24: ‘Leef alsof elke dag je eerste is’
Een dag vol slechte ideeën, Nima Marketing Day 2024. Tenminste, als het aan keynote spreker Rico Bakker ligt, want een slecht idee kan éigenlijk een heel goed idee zijn. Of in ieder geval een manier om ingesleten denkpatronen te verlaten en hopelijk creatiever te worden. De 8e editie van de Nima Marketing Day start met omgekeerde fietsen en een verrassende keynote. En een volle zaal.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
SNS Bank, De Koffiejongens en Soof Drinks Marketing Companies of the Year
In Utrecht zijn vandaag tijdens de Nima Marketing Day de winnaars bekend gemaakt van de Jaarprijzen voor de Marketing Company of the Year. Volgens de vakjury leverden SNS Bank (categorie Large), De Koffiejongens (Medium) en Soof Drinks (Small) de grootste marketingprestatie in Nederland in het kalenderjaar 2023.
lees verder
twitter facebook linkedin
Geen contactcenter, maar partner in communicatie
[advertorial] In aanloop naar het tienjarig jubileum van WeCallForYou vertelt oprichter Monique Hoogkamer over de start en ontwikkeling van haar bedrijf. Wat begon als een freelanceproject in de IT-sector, groeide uit tot een succesvol communicatiebedrijf dat zich richt op zowel B2B als B2C. Met een focus op duurzaamheid en IT, voeren de medewerkers van WeCallForYou authentieke gesprekken met concrete antwoorden. Deze benadering, gecombineerd met technologische efficiëntie en flexibiliteit, heeft geleid tot een grote klanttevredenheid.
image
Mediabestedingen stegen in 2023, bioscoop groeit relatief meest
De netto mediabestedingen in Nederland zijn in 2023 gegroeid met 3,5% tot € 6,03 miljard. In absolute bedragen noteerde ‘digital’ veruit de grootste groei met € 157 miljoen, een toename van 4,7%.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Mexicano van GoodLife Foods naar Megawatt
De eerste campagne ‘Maakt Wat Los’ voor Mexicano vormt het startschot van de retail-introductie van het snackmerk door Megawatt. De samenwerking en daarmee ook de lancering vertegenwoordigen een nieuw hoofdstuk voor GoodLife Foods.
lees verder
twitter facebook linkedin
Coolblue spreekt op Shopping Today
[advertorial] Pieter Zwart, de eigenaar én beginbaas van Coolblue spreekt op het keynotepodium van Shopping Today op donderdag 10 oktober. Coolblue kennen we als één van Nederlands' grootste webshops in consumentenelektronica. Maar eigenlijk zijn ze meer dan een e-commercebedrijf. Ze bouwen totaaloplossingen voor hun klanten met de ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in maar liefst 15 fysieke winkels. Kortom het wordt zeker een keynotesessie waarbij je leert van een gevestigde naam in de e-commercesector. Koop nu je ticket en profiteer van 100 euro korting
image
Bol lanceert videoreeks om leesplezier kinderen te vergroten
Bollebozen, een initiatief van Bol, lanceert de Bollebozen Boekenbende: een interactieve videoreeks om het leesplezier van kinderen uit groep 1, 2 en 3 te bevorderen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
MediaMarkt lanceert podcast over de retailsector
MediaMarkt heeft een podcastserie gelanceerd: 'Let's Talk Retail', waarin de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de retailsector worden besproken.
lees verder
twitter facebook linkedin
Save the date voor het CrossBorder Event
[advertorial] Wil jij de wereld veroveren met jouw webwinkel? Kom dan op dinsdag 17 september naar de elfde editie van het CrossBorder Event. Dit is hét event als het gaat om internationaal ondernemen. Tijdens het CrossBorder Event vertellen internationale ondernemers hun succesverhalen en leerpunten. Mis deze kans niet en meld je aan voor het CrossBorder Event! Je ontvangt nu 100 euro Super Early Bird korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.