19 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail april
image
Tweede keynotespreker NMD24 bekend: Nathalie Lam van Philips
Nathalie Lam is Global ESG Brand Marketing Lead bij Philips. In haar rol is Nathalie medeverantwoordelijk voor de wereldwijde activering van Philips Global ESG Brand Marketing-campagnes, onderscheiden met Cannes Lions, SponsorRing Awards, Sabre Awards, Wommy’s en meer. Naast dit alles zal zij donderdag 13 juni 2024 ook keynotespreker zijn op de 8e editie van Nima Marketing Day.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Artsen zonder Grenzen schaalt campagne Gaza op
Artsen zonder Grenzen schaalt de lopende campagne voor Gaza op, omdat de noodhulporganisatie de medische nood in het oorlogsgebied dagelijks ziet toenemen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kei hard groeien én blije(re) medewerkers. Kan dat?
[advertorial] Kun je bedrijfsresultaten en medewerkertevredenheid tegelijk laten groeien? Tijdens het kennis- en netwerkevent PI University op 14 mei in Den Bosch brengen we ondernemers, directeuren, managers en andere decisionmakers samen om hierop het antwoord te vinden! Met geweldige sprekers, tips voor het worden van een 9+ organisatie én een gezellige borrel wil je dit niet missen. Tickets zijn gratis.
image
Odido en CPNB brengen gewild 'telefoonboekje' uit
Om scholieren vooral te stimuleren meer boeken te lezen en hun telefoon vaker weg te leggen, komt Odido met ‘Het Telefoonboekje’. In de eerste 24 uur tijd liep het zo storm onder enthousiaste leraren en hun leerlingen dat er een 2de druk moest komen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[onderzoek] 1 op 5 consumenten vindt winkeldiefstal onder omstandigheden toelaatbaar
9% van de consumenten heeft wel eens bewust heeft gestolen uit de supermarkt, 27% heeft per ongeluk wel eens iets meegenomen zonder te betalen. 19% van de consumenten vindt winkeldiefstal onder omstandigheden toelaatbaar, stelt Q&A Retail na onderzoek.
lees verder
twitter facebook linkedin
Merken in loyaliteitscrisis? Dit is de sleutel tot consumentenhart
[advertorial] In een wereld waar de economische onzekerheid regeert en de kosten van het levensonderhoud maar blijven stijgen, staat klantloyaliteit meer dan ooit onder druk. Het recente marktonderzoek uitgevoerd door Comarch in samenwerking met VOLT District, werpt een onthullend licht op deze uitdagingen.
image
De marketingtransfers van week 16, 2024
Net zoals het weer de afgelopen dagen schieten de transfers deze week alle kanten op: van jenever tot slimme warmtepompen. MarketingTribune behoudt, zoals altijd, het overzicht.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Verzekeraar Zzuper en Indie schudden AOV-markt op
Na een pitch heeft de nieuwe verzekeraar Zzuper gekozen voor Indie Amsterdam. Het bureau bedacht de naam, de corporate identity en de campagne voor het merk. Hier het eerste werk.
lees verder
twitter facebook linkedin
Rico Bakker opent NIMA Marketing Day
[advertorial] Met trots kondigen we de eerste keynotespreker van NIMA Marketing Day aan. Rico Bakker opent het event op donderdag 13 juni, waardoor je de dag gegarandeerd op een energieke, inspirerende, grappige en vooral herkenbare wijze begint. Rico is podcastmaker, spreker en auteur. Hij neemt je mee in 'de kracht van een slecht idee' en laat je zien hoe je creatiever en wendbaarder om kunt gaan met vraagstukken (binnen je eigen organisatie en werkpraktijk). Een sessie die je niet wil missen! Ik ben erbij! Koop nu je ticket en ontvang 75 euro korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.