14 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
CrossBorder Event
image
[NMD24] Anticiperen, leren en netwerken voor marketeers
Het middagprogramma van de Nima Marketing Day, bezocht door ruim 1500 vakgenoten en traditiegetrouw in de Fabrique Maarssen, ontrolt zich. Intussen is het borreltijd. Een impressie van opvallende talks, keynotes en foto's van het buitengebeuren, waar de zon zorgt voor een festivalgevoel.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[marketeer 203] Els Dijkhuizen - cmo Heineken: 'Creativity is intelligence having fun'
Voor deel 203 van onze successerie [marketeer] spreken we deze week in aanloop naar het EK 2024 en de oranje sportzomer Els Dijkhuizen. Zij is verantwoordelijk voor alle marketing van de tien biermerken van Heineken Nederland en haakt op alle fronten in. 'Het leven moet gevierd worden! Biertje?'
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
De marketingtransfers van week 24, 2024
Ingeklemd tussen hoogtepunten (de geweldige prestaties van Nederland op het EK Atletiek, de start van het EK Voetbal op 14 juni en als primus inter pares de Nima Marketing Day) houdt MarketingTribune de ogen op de bal en ook op de transfermarkt. Ondanks de enorme hoeveelheid verschuivingen behouden we het overzicht.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Dentsu integreert retailmedia in dienstverlening
Dentsu Benelux lanceert RetailMedia Solutions. Dit programma maakt retailmedia een integraal onderdeel van een mediastrategie, de planning en inkoop bij alle teams binnen dentsu.
lees verder
twitter facebook linkedin
Super Early Bird korting CrossBorder Event
[advertorial] Als je nu een ticket koopt voor het CrossBorder Event ontvang je maar liefst 100 korting! Tijdens het event op 17 september komen diverse onderwerpen aan bod. Denk aan e-commerce in het buitenland, inzet van marketplaces en merkopbouw over de grens. Je wordt bijgepraat over de laatste tips en tricks voor het ondernemen in het buitenland. Zien we jou op 17 september?
image
Veel nieuwe gezichten in jury Effie Awards
Effie Awards heeft de namen van twintig nieuwe juryleden bekendgemaakt. Bekende gezichten zoals Lode Schaeffer (Indie) en Lydi Siebers (Nationale Postcode Loterij & VriendenLoterij) maken dit jaar deel uit van de jury.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
SNS Bank, De Koffiejongens en Soof Drinks Marketing Companies of the Year
In Utrecht zijn vandaag tijdens de Nima Marketing Day de winnaars bekend gemaakt van de Jaarprijzen voor de Marketing Company of the Year. Volgens de vakjury leverden SNS Bank (categorie Large), De Koffiejongens (Medium) en Soof Drinks (Small) de grootste marketingprestatie in Nederland in het kalenderjaar 2023.
lees verder
twitter facebook linkedin
Coolblue spreekt op Shopping Today
[advertorial] Pieter Zwart, de eigenaar én beginbaas van Coolblue spreekt op het keynotepodium van Shopping Today op donderdag 10 oktober. Coolblue kennen we als één van Nederlands' grootste webshops in consumentenelektronica. Maar eigenlijk zijn ze meer dan een e-commercebedrijf. Ze bouwen totaaloplossingen voor hun klanten met de ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in maar liefst 15 fysieke winkels. Kortom het wordt zeker een keynotesessie waarbij je leert van een gevestigde naam in de e-commercesector. Koop nu je ticket en profiteer van 100 euro korting
image
Landelijke voorlichtingscampagne ter voorkoming van verdrinking start weer
De campagne 'Wie checkt jou? - Veilig in en uit het water' gaat in het weekend van 15 juni van start. Een samenwerkingsverband van organisaties roept op om goed op te letten bij recreatie in, op en langs het water.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.