14 juli 2020
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
NIMA Marketing Week
image
[NMW] Roel Stavorinus: 'Het is mijn persoonlijke missie marketeers en ontwerpers dichter bij elkaar te brengen'
Zelfstandig merk- en designstrateeg Roel Stavorinus is één van de vele sprekers tijdens Nima Marketing Week 2020. Hij stelt zich voor en licht een tip van de sluier over zijn talk op woensdag 2 september om 15:30 uur.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[interview] 'In China gaat alles weer terug naar het vroegere normaal'
MarketingTribune in gesprek met Jaap Grolleman, hoofd marketing bij GoEast Mandarin in Shanghai en rechtsonder op de foto met zijn team, over de impact van de coronacrisis en marketing in China.
lees verder
twitter facebook linkedin
Pak mee: 5 lessons learned uit geslaagde optimalisatie bestelproces
[advertorial] Bezoekers verliezen in de check-out is extreem zonde en soms ook te voorkomen. Door je check-out te optimaliseren, kun je meer omzet halen uit bestaand verkeer. Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende. Smart IM deelt 5 waardevolle lessons learned gebaseerd op resultaten die zijn behaald tijdens een succesvolle A/B test in het check-out-proces. Mis ze niet!
image
Anja Corbijn (jury GPCM): ‘De podcast is op weg volwassen te worden’
Anja Corbijn (Corbijn CS) is juryvoorzitter van de Grand Prix Content Marketing-categorie Awards Non Profit & Overheid. Wat is volgens haar het geheim van een goede inzending en waar ligt voor contentmarketeers op dit moment de grote uitdaging?
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Magnum en Halsey starten #truetopleasure campagne
Magnum, 'wereldwijde autoriteit op het gebied van pleasure', wil in haar nieuwste campagne in samenwerking met zangeres en activiste Halsey iedereen inspireren en aanmoedigen om trouw te blijven aan zichzelf en zijn of haar plezier.
lees verder
twitter facebook linkedin
Zend je beste contentmarketing case in voor 7 september!
[advertorial] Behoor jij tot de top van contentmarketing in de Benelux? Meld je dan voor 7 september aan voor de Grand Prix Content Marketing Awards, de prestigieuze prijs in jouw vakgebied! De Grand Prix bestaat uit Awards voor de meest succesvolle contentstrategieën en Bekroningen voor uitblinkende contentproducties in de specifieke categorieën creatie, distributie en partnerships.
image
Videoland bedient adverteerder met rijker aanbod
Vanaf vandaag start Videoland met het aanbieden van drie abonnementen: Basis, Plus en Premium. Met deze nieuwe abonnementen krijgt de adverteerder een rijker aanbod en de kijker meer keuzevrijheid.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Coolblue naar Duitsland
Vandaag gaat Coolblue met zijn eigen infrastructuur de Duitse grens over. De retailer begint in de omgeving van Düsseldorf met de uitbouw van een eigen bezorgnetwerk, installatiedienst, fietsnetwerk én winkels.
lees verder
twitter facebook linkedin
Het boek over alle marketing ontwikkelingen van dit jaar
[advertorial] Wil jij in één keer bij zijn als het gaat om relevante trends, cijfers en best practices op het gebied van marketing? Dan is het Marketingfacts Jaarboek perfect voor jou. In elf hoofdstukken en vier hot topics wordt een update gegeven van de meest actuele stand van zaken in het marketingvak.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.