browser versie

Markt vandaag

AEX vlak van start gegaan, NN uitblinker, Besi grootste daler

09:11 De Amsterdamse beurs is maandag vrijwel vlak van start gegaan, zoals verwacht.

AEX start handelsweek vermoedelijk terughoudend

07:59 De Amsterdamse beurs gaat maandag naar verwachting min of meer vlak van start. Futures op de AEX index wijzen ongeveer een uur voor de beursgong op een beperkte winst van 0,1 procent.
(Advertentie)

7 geheimen van succesvolle beleggers

Voor beleggers met meer dan 350.000. Ontvang de gratis gids en periodieke inzichten. Verbeter uw beleggingsstrategie en lees de 7 geheimen van ervaren beleggers


Vraag nu aan

Nieuws

AEX vlak van start gegaan, NN uitblinker, Besi grootste daler

09:11 De Amsterdamse beurs is maandag vrijwel vlak van start gegaan, zoals verwacht.

JPMorgan zet NN Group op kooplijst

08:49 JPMorgan Research heeft het advies voor NN Group verhoogd van Neutraal naar Overwogen en het koersdoel van 45,00 naar 47,00 euro, op basis van de sterke teruggave van kapitaal. Dat bleek maandag uit een analistenrapport.

Deutsche Bank verhoogt koersdoel Aegon

08:46Deutsche Bank heeft maandag het koersdoel voor Aegon verhoogd van 5,00 naar 5,50 euro met een herhaling van het Houden advies.

Jefferies ziet kansen voor Europese bankaandelen

08:40Europese banken worden verhandeld tegen historisch lage waarderingen, terwijl hun winstgevendheid en rendementspotentieel structureel ten goede zijn veranderd. Bezorgdheid over de macro-economische omstandigheden zorgt ervoor dat de markt dit nog niet onderkent, aldus een rapport van zakenbank Jefferies dat maandag werd gepubliceerd.

Hebben we ook weer gehad, geen Russische beer te zien voorbeurs

08:25AEX indicatie is +0,1%. Shell, Besi, Alfen, Prosus, Ifo-index en overal nullen voor de komma: olie, goud en de rest. Roebel daalt wel.

Deutsche Bank haalt Besi van kooplijst

08:09 Deutsche Bank heeft maandag het koersdoel Be Semiconductor Industries verhoogd van 88,00 naar 100,00 euro, maar verlaagde het advies van Kopen naar Houden.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel