Niet goed leesbaar? Bekijk webversie
 
Creative Life


Creative Life

Breaking news!

We krijgen van veel bezoekers de vraag of er ook tickets te koop zijn voor meerdere dagen. Er is natuurlijk ook z veel te doen en te zien tijdens Creative Life, dat je waarschijnlijk aan n dagje (work)shoppen en presentaties volgen niet genoeg hebt. Daarom hebben we besloten dat je tijdens het event je ticket voor
5,- kan laten 'verzilveren', om zo alle dagen toegang te krijgen tot het event! Kom langs bij onze info-stand en zorg dat je niets hoeft te missen!

Creative Life





Online korting

Heb jij je tickets al? Wanneer je ze nu nog online koopt profiteer je van een fijne korting n hoef je niet in de rij te staan bij de kassa! Dat bespaart je weer tijd, en dat komt goed uit want we hebben een bomvol programma!

Tickets kopen


Tickets kopen


Nieuws

Creative Living

Via social media heb je misschien al het een en ander voorbij zien komen over onze Creative Living... De grootste, creatieve huiskamer van Nederland (en misschien ook wel de mooiste) is het inspirerende meetingpoint tijdens Creative Life. Heb jij al een keuze gemaakt welke masterclass of presentatie je wil volgen? Yfke, oprichtster van het online magazine Liefke nl geeft bijvoorbeeld de presentatie 'Met liefde ondernemen', Anki van Zilverblauw laat je kennismaken met haar toffe manier van fotograferen. En Monique van Happymakersblog neemt je mee in de wereld van gerenommeerde illustratoren; je kan bij hen aanschuiven aan de 'tekentafel' voor al je vragen. Let op: vol = vol!

Nieuws





Are you ready?

Ben jij er klaar voor om je n of meerdere dagen onder te dompelen in creativiteit, je eigen talenten te ontdekken, kennis te maken met de ontwerpers achter de mooiste producten en een berg aan inspiratie op te doen? Dan zien we jou graag volgende week in die prachtige Werkspoorkathedraal in Utrecht! Het Fujifilm Instax team zal jouw mooiste momenten vastleggen welke je ook nog eens kan delen op #creativelifenl om zo kans te maken op n van de vijf Instax camera's! See you there!

Workshops


Workshops
 
 
 

Blijf op de hoogte van alle toffe nieuwtjes en volg ons op

Creative Live Instagram     Creative Live Facebook
 
 
Geen informatie meer ontvangen over Creative Life? Dan kan je je hier afmelden.
Deze nieuwsbrief wordt verzonden vanuit JES Organisatie & Advies bv