Reizen met oog voor de wereld

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Vertrekdata Japan 2025 online

Alle vertrekdata in 2025 en lente 2026 van onze Japan-reizen zijn nu beschikbaar! Bekijk snel de reizen en vertrekdata:

Japan 10/11 dagen
Japan 15/16 dagen
Japan 22 dagen
Japan met Hokkaido 21/22 dagen
Winterreis Japan 15 dagen

Binnenkort beschikbaar: Japan & Zuid-Korea, 22 dagen.
Houd de nieuwsbrief in de gaten!

 

De Dadèskloof, een groene oase

In het droge landschap van Marokko ontdekken we de Dadèskloof; een groene oase, vol palmplantages en kabbelende beekjes. Je kunt hier heerlijk wandelen en een authentiek theehuis bezoeken voor wat verfrissing. Je bezoekt deze mooie kloof op de 15- en 21-daagse reizen door Marokko.

 

Bijzondere reis door Midden-Amerika

Tijdens de reis door Mexico, Guatemala en Honduras maak je kennis met diverse aspecten van deze afwisselende regio. Zoals indrukwekkende ruïnes, tropische jungle, gezellige markten en prachtige stranden. Dit jaar is er nog plaats op 28 november en 19 december. In 2025 weer vanaf 6 februari.

 

Zomer in Zuid-Afrika

In onze winter is het zomer in Zuid-Afrika. Een goede periode om dit afwisselende land te bezoeken, met aangename zomerse temperaturen. Dieren komen naar drinkplekken, zodat je ze goed kunt spotten. We hebben diverse reizen naar Zuid-Afrika, ook i.c.m. bijvoorbeeld Namibië en Botswana.

 

Zuid-India; een verrassende reisbestemming

Het zuiden van dit enorme land biedt een heel andere ervaring dan het bekendere noorden. Bezoek door pelgrims druk bezochte tempelsteden, maak een boottocht, met overnachting, over de backwaters en geniet van tropische stranden en nationale parken. Je kunt op 25 oktober en 7 december nog mee op deze 22-daagse reis.

 

Infodag Deventer

Op zaterdag 28 september is er weer een informatiedag in Deventer. Kom langs en laat je inspireren! Onze reisspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Nog 1 week; korting in september

De hele maand september ontvang je € 50,- korting per persoon bij het boeken van een reis.

Bekijk hier alle vertrekdata

 

Sydney Opera House

Het iconische gebouw, van architect Jørn Utzon, werd uit de hand getekend, zonder gebruik te maken van een meetlat of rekenmachine. Een bijzondere prestatie met een bijzonder resultaat als gevolg. Bezoek het gebouw tijdens de reis naar Australië. Vertrek vanaf 27 oktober.

 

Extreem landschap in de sneeuw

De IJslandse natuur is het hele jaar door prachtig, maar in de winter extra speciaal. De enorme watervallen zijn deels bevroren en de sneeuw verzacht de grillige vormen van het extreme landschap. Een unieke periode om het land te ervaren!
Bekijk de vertrekdata.

 

Reizen met korting

Bekijk in dit handige overzicht alle reizen met een korting die binnenkort vertrekken.
Zoals 20 dagen Cuba op 23 oktober met € 100 korting en 15 dagen Vietnam op 13 november, ook met € 100 korting.

 

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Infodagen en presentaties

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl