Te voet of op de fiets beleef je een land intenser.

 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Wandelen langs wijnvelden op La Palma

Op dag 3 van de wandelreis over het prachtige La Palma maken we een flinke wandeling langs het noordwestelijke deel van de kustlijn van het eiland. Startend in het dorpje Tijarafe vinden we onze weg via wijnvelden en amandelboomgaarden naar het gemoedelijke Puntagorda, ons eindpunt van de dag. Ga dit najaar nog mee op 1 november, 15 november & 6 december.

 

Bijzondere ontmoetingen in Cuba

Een fietsreis door Cuba is onvergetelijk, niet alleen vanwege de prachtige natuur en de levendige steden, maar ook door de onderdompeling is de Cubaanse cultuur en de bijzondere ontmoetingen met de vriendelijke lokale bevolking. Bekijk het blog om meer te leren over hoe dit er tijdens een reis uit kan zien.

 

Met korting naar Marokko

De avontuurlijke 10-daagse fietsreis door Marokko wordt afgesloten met een volledige dag in het bekende Marrakech, om te genieten van alles wat deze sprookjesstad te bieden heeft. Wandelend door de karakteristieke soeks en kleurrijke markten wordt je ondergedompeld is een totaal andere wereld. Ga deze oktober nog mee en profiteer van €50 of €100 korting!

 

Vulkanische landschappen in Costa Rica

Wandelend door het Nationale Park Rincón de la Vieja, in Costa Rica, ontdekken we een indrukwekkend landschap. In het park is allerlei vulkanische activiteit te vinden, zoals warmwaterbronnen, dampende zwavelbaden en kokende modderpoelen.

 

Wandelen door een spookstad

In Turkije, tegen het Taurusgebergte aangelegen, is het bijzondere dorp Kayaköy te vinden. Eens heette dit oud Griekse plaatsje "Karmilassos", oftewel ‘rotsdorp’, nu is het helemaal verlaten. Lopend door de ruïnes van duizenden oude huizen en van bewonderenswaardige kerken, krijg je het gevoel je in een echte spookstad te bevinden. Kayaköy is een van de eerste stops op de indrukwekkende 8-daagse wandelreis Turkije.

 

Nog 1 week korting in september

In september ontvang je nog € 50,- korting per persoon bij het boeken van een reis. Maak snel gebruik van de actie en bekijk alle vertrekdata.

 

Uniek overnachten op Tijgereiland

Tijdens de 18-daagse fietsreis Vietnam & Cambodja bezoeken we Ong Ho, bijgenaamd Tijgereiland. We verblijven hier één nacht bij een lokale familie. Zo leer je de lokale bevolking echt kennen!

 

Prachtig gewandeld in Spanje

“Heel lekker gewandeld op het rustige en sfeervolle La Gomera en op het drukkere Tenerife. Mooie en afwisselende wandelingen door prachtige en spectaculaire landschappen, goed te doen voor iedereen. Goede en ervaren reisbegeleiding, uitstekend wandelweer en veel lekker eten maakten het compleet.” Zegt Gerard over de 8-daagse wandelreis Tenerife & La Gomera



 

Last minutes op de fiets

Dit najaar nog met de pedalen op pad? Op deze fietsreizen zijn nog laatste plaatsen beschikbaar:

Fietsreis Marokko 7 & 21 oktober
Fietsreis Indonesië 14 oktober
Fietsreis Puglia, Italië 19 oktober
Fietsreis Vietnam & Cambodja 24 november & 19 december

 

Informatiedagen bij jou in de buurt

Wil je meer weten over onze reizen? Kom dan langs op een van onze informatiedagen bij jou in de buurt. Bekijk inspirerende video's en stel al je reisvragen.

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Presentaties en Infodagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl