Partij van de Arbeid
Nieuwsbrief

Beste partijgenoot,

De eindsprint is nu echt begonnen: nog maar 12 dagen te gaan tot de verkiezingen en we zijn op stoom! Door het hele land voeren we gesprekken, zo staat Attje dinsdag met Jesse in Rotterdam. Vanavond is de eerste van een reeks debatten waar we ons verhaal vertellen voor een sociaal Nederland. Ondertussen kleuren we het internet en de kranten rood met onze plannen en advertenties. En samen met jullie gaan we de straten op in elke gemeente.

Help mee! Ga in jouw afdeling langs de deuren en meehelpen bij campagne-acties, of help mee vanuit huis. Kijk hier hoe dat kan. Alle beetjes maken het verschil!

Met Attje en Jesse in gesprek in Rotterdam op 7 maart

De klimaatcrisis klopt keihard aan, ook in Nederland, maar ons kabinet zit vast in oude reflexen. Het is tijd voor een politiek die de ernst van de klimaatcrisis erkent en het lef heeft om andere keuzes te maken. Ook de aankomende verkiezingen, de linkse samenwerking en andere onderwerpen komen aan bod. Kom er samen met Attje en Jesse over praten in Rotterdam!
Hier kun je je aanmelden.

12 maart: Pauw's Verkiezingsdebat: Linksom of Rechtsom

Zondag voor de verkiezingen gaan Attje Kuiken en Jesse Klaver in debat met Mark Rutte en Edith Schippers van de VVD. Dit doen zij in Pauw's Verkiezingsdebat: Linksom of Rechtsom. Je ziet het 12 maart om 21.30 op NPO1.

Kom naar de gezamenlijke uitslagenavond!

Woensdagavond 15 maart wordt het spannend. Worden de PvdA en GroenLinks samen de grootste? Dat willen we natuurlijk niet apart van elkaar afwachten, maar samen!  

Kom naar de uitslagenavond in Amare in Den Haag, en beleef deze spannende uren samen met partijgenoten uit het hele land EN met GroenLinks. Wees er snel bij, want vol=vol.

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je hier.

Kom zondag naar de Feminist March

Op 5 maart lopen we in Amsterdam mee met de Feminist March. Omdat dingen als gelijk loon en veilig over straat kunnen voor iedereen zou moeten gelden. We verzamelen op de Dam om 12:30 voor ’t Nieuwe Kafé. Loop je mee?  Meld je dan hier aan!

En verder:

  • Vanavond radiodebat! Support Attje online over thema's als wonen, migratie en vertrouwen in de politiek komen aan de orde. Luister hier tussen 17:00 en 19:00 op NPO Radio 1 .
  • Kamerleden op campagne! Zaterdag gaan Kamerleden Barbara Kathmann en Senna Maatoug ‘Aan de bak’ in Dordrecht. Kom een bakkie doen van 11 tot 1 op het Vogelplein. Kamerlid Mohammed Mohandis sluit aan bij een tour langs sportverenigingen in alle twaalf provincies. Wil jij daarbij helpen? Meld je dan hier aan.
  • Kijk de speech van Tim ’S Jongers terug: WBS-directeur Tim ‘S Jongers legt uit dat ongelijkheid het resultaat van beleid is. Zoals Samira die slachtoffer is geworden van de toeslagenaffaire. En Anton, die in loondienst werkte maar gedwongen werd te zzp-en en nu in de schulden zit. Luister het hier.

Agenda

03-03: NOS-Radiodebat
04-03: ‘Aan de bak’ met Barbara Kathmann en Senna Maatoug in Dordrecht
05-03: Feminist March
07-03: Townhall Rotterdam
12-03: Townhall Utrecht
12-03: Linksom of Rechtsom-Debat met Jeroen Pauw
13-03: Eenvandaag Verkiezingsdebat
14-03: NOS-debat
15-03: Verkiezingen Provinciale Staten en waterschappen 2023
29-03: Summit for Democracy (FMS)

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van deze nieuwsbrief. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: klik dan op onderstaande link E-mailvoorkeuren.