Bekijk de nieuwsbrief online

28 juni 2019

Agenda

9 september

Management voor medici

8 modules op 16 maandagen en dinsdagen

11 september

Voor vrouwelijke artsen: Speak up dear!

2 dagen

13 september
Zorg voor de medisch specialist
2 dagen

17 september

Effectief communiceren

1 dag

18 september

Medisch management in het ziekenhuis

9 dagen

19 september

Basiscursus ziekenhuismanagement voor aios

2 dagen

23 september

FMLS managementprogramma voor aios

3 x 3 dagen

24 september

Persoonlijke effectiviteit in de zorg

1 dag

26 september

Time- en stressmanagement

1 dag

26 september

Leergang ziekenhuisfinanciën

6 middag-/avondsessies

30 september

NVMM ziekenhuismanagement voor aios

2 x 2 dagen

2 oktober

Onderhandelen

1 dag

3 oktober

Basiscursus ziekenhuismanagement voor aios

2 dagen

10 oktober

Ethiek van leven en zorgen

9 middag-/avondsessies

10 oktober

Overtuigend overkomen

1 dag

31 oktober

Compassievol medisch leiderschap

3 dagen

op aanvraag

Incompany

AMS op Facebook
AMS op LinkedIn
AMS op Twitter

 Zomers uitgelicht

De zomer is de perfecte tijd om bezig te zijn met nieuwe plannen, ideeën, ontwikkeling. De managementopleidingen via De Academie zijn uniek door de directe verbinding met de professionele praktijk, medisch leiderschap, wetenschap en actualiteit. Kies na de zomer bijvoorbeeld voor:

Ethiek van leven en zorgen

Dit programma verbindt ethiek, filosofie en het werken en leven binnen de medische sector. U onderzoekt met hoogleraren de morele vragen rondom het zorgproces gebaseerd op casuïstiek uit uw zorgpraktijk. Verdiepend en persoonlijk verrijkend in ethisch handelen. Conferentiecentrum Samaya in Werkhoven. Leden FMS en VvAA: € 4.450,-. Niet-leden: € 4.750,-. Dit is inclusief vergaderarrangement en een boekenpakket. 40 accreditatiepunten ABAN. Negen bijeenkomsten in de late middag en avond. Start op 10 oktober.

DIRECT INSCHRIJVEN

Speciaal voor vrouwelijke artsen: Speak up dear! Nog 1 plek beschikbaar + nieuwe datum!



Iedere ambitieuze vrouw komt vroeger of later in aanraking met een dubbele standaard, ook binnen de medische wereld. Het prikkelende programma is op maat gemaakt voor De Academie in samenwerking met Nobbe Mieras en Prof. Dr. Marian Mourits, gynaecoloog UMC Groningen. Ina Giessen, trainer bij zowel De Academie en Nobbe Mieras leidt deze training samen met Marian. Speciaal voor de vrouwelijke arts die zelfbewust wil bouwen aan haar carrière om ieder podium binnen je organisatie, hoe groot of klein ook, met zelfvertrouwen en met plezier te beklimmen. Speak up dear!

Er is nog 1 plek beschikbaar startend op 11 september. In conferentiecentrum de Ruwenberg, Sint-Michielsgestel. Kosten leden FMS en VvAA: € 1.845,-; niet-leden: € 1.945,-. Of schrijf je nu al in voor de volgende serie die start op 13 november.

INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

Nieuw! Zorg voor de medisch specialist

Maak kennis met HR-werkwijzen en instrumenten die bijdragen aan optimaal functioneren en duurzame ontwikkeling van medici. HR- én medisch specialisten Marielle Keemers en Wiepke Drossaers inspireren voor een ontwikkelingsgerichte loopbaan.
Start 13 september. Plaats: Zeist. Prijs leden FMS én VvAA € 1.395,- (niet-leden € 1.495,-). Duur 2 dagen. Accreditatie in aanvraag (ABAN).

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

 Incompany

Bijna al onze opleidingen, of onderdelen hiervan bieden wij ook incompany aan. Dan maken wij de opleiding op maat, volledig aansluitend bij uw vakgroep, organisatie en leerdoelen. Onderzoek de mogelijkheden, wij bespreken graag uw mogelijkheden. Bel of mail voor het plannen van een afspraak.

MEER INFORMATIE

Academie op Facebook

De Academie is ook te vinden op Facebook. Volg onze pagina https://www.facebook.com/academiemedischspecialisten/ voor het laatste cursusnieuws, interessante artikelen en sfeerimpressies. 

Share
Tweet
Forward
De Academie voor Medisch Specialisten is een samenwerkingsverband van:
Copyright ©  Academie voor Medisch Specialisten 2017

Uitschrijven van deze nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen