Beste ,

Nog 4 dagen te gaan tot de Europese verkiezingen. Het is ongelooflijk spannend. In de peilingen gaan we gelijk op met de PVV. We kunnen donderdag 6 juni de grootste partij worden, maar dan moeten wel alle mensen met een links en progressief hart naar de stembus gaan. Jij kan daarbij helpen!

Doneer voor onze campagne

Deze verkiezingen draaien meer dan ooit om de opkomst. Daarom willen we deze laatste dagen maximaal zichtbaar zijn en zo veel mogelijk kiezers bereiken. Door zichtbaar te zijn op straat, in de bushokjes, in de media en op sociale media. Waar we maar kunnen, laten we onze boodschap klinken. Want er staat veel op het spel.

De klimaatcrisis schreeuwt om een daadkrachtige aanpak. Dat kan, als we samenwerken met de landen om ons heen. De oorlog in Oekraïne vraagt om een sterk en verenigd Europa dat de Oekraïners onvoorwaardelijk steunt. Zij vechten ook voor onze veiligheid. En juist nu, met de opmars van radicaal-rechtse partijen, hebben we een Europa nodig dat onze democratische rechten en vrije pers versterkt.

We kunnen de grootste worden op 6 juni. En daarmee een krachtig, hoopvol signaal afgeven aan Nederland en de rest van Europa. In ons land is een grote beweging van mensen die een andere koers wil. Een koers waarbij we de aanpak van klimaatverandering prioriteit geven, waarbij we zorgen dat het socialer wordt. En die grote groep mensen is in staat om radicaal rechts te verslaan. Als we allemaal gaan stemmen.

Wij gaan deze laatste dagen alles op alles zetten. Kan ik op je rekenen?

Ja, ik doe een donatie ❤️

Bedankt voor je steun!

Groet,

Laura Vissenberg
Campagneleider GroenLinks-PvdA

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.