28 mei 2024
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
WEES ER SNEL BIJ, NOG 4 DAGEN!
De meeste aanbiedingen in deze nieuwsbrief zijn nog maar 4 dagen geldig, t/m 31 mei aanstaande. Je kan nu nog profiteren van 50% korting op alle 17 luisterboeken van Bridgerton-auteur Julia Quinn, 5 luisterboeken van de succesvolle thrillerschrijfster Linda Jansma, de winnaar van de Hebban Thrillerprijs en nog meer dan 100 andere luisterboeken. Een selectie vind je in deze nieuwsbrief. Veel luisterplezier!
De man met duizend gezichten
Auteur: Lex Noteboom
Winnaar Hebban Thrillerprijs. In een wereld waarin fake news, big data en social media de dienst uitmaken, gaan drie personen op zoek naar de waarheid. En alles draait om die ene mythische figuur: de Man met Duizend Gezichten. Voorgelezen door Kiefer Zwart, Melissa Drost en Ludo van der Winkel.
Tijdelijk met 50% korting van € 15,99 voor € 7,99
Mevrouw mijn moeder
Auteur/spreker: Yvonne Keuls
Een liefdevol monument voor een bijzondere moeder. Meeslepend en ontroerend verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriëring naar Nederland, de vestiging in Den Haag en de herinneringen en verhalen van vroeger. Voorgelezen door Yvonne Keuls.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Zomerzussen
Auteur: Monika Peetz
Zomerzussen van Monika Peetz is een echte zomerroman voor in de vakantiekoffer. Een heerlijke roman over de familieverhoudingen van de auteur van De dinsdagvrouwen. Voorgelezen door Karin Douma.
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
De verrassing
Auteur: Jet van Vuuren
De verrassing van Jet van Vuuren is een oer-Hollandse thriller, een klassieke whodunit, waarin vrouwen een tikkeltje verknipt, maar toch herkenbaar de hoofdrol spelen. Niets is wat het lijkt... Voorgelezen door Beatrice van der Poel.
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Bellagio
Auteur: Nan Adams
Bellagio is het spannende eerste deel van de De Alfa-vrouwen-serie, over een familie van sterke vrouwen, de zoektocht naar identiteit, en het rotsvaste geloof in de liefde. Voorgelezen door Donna Vrijhof.

Tip: 7 luisterboeken van Nan Adams met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 9,99 voor € 4,99
Zwarte leugens
Auteur: Linda Jansma
Vlogger Ruby duikt in het onderzoek naar de verdwijning van een baby. De zaak lijkt zich steeds meer te verstrengelen met haar eigen verleden. Voorgelezen door Simone Breukink.

Tip: 5 luisterboeken van Linda Jansma met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 11,99 voor € 6,00
Gevaarlijke erfenis
Auteur: Anita Verkerk
Een heerlijke (ont)spannende liefdesroman van topper Anita Verkerk! Voorgelezen door Loeke Pam.
Tijdelijk met 58% korting van € 11,99 voor € 4,99
Julia Quinn auteur van de maand
Julia Quinn is deze maand auteur van de maand. Dat betekent dat 17 historische romantische luisterboeken van deze Amerikaanse bestsellerauteur exclusief bij Luisterrijk met 50% korting verkrijgbaar zijn.
Tijdelijk met 50% korting, prijzen vanaf € 2,49 per stuk!
DEZE WEEK 127 AANBIEDINGEN
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl