Je hebt nog t/m 16 september. Mis het niet! Profiteer nog snel van wereldkorting op je droombestemming.
Je hebt nog t/m 16 september.
Online versie
De Werelddeal Weken zijn bijna voorbij
Je hebt nog maar een paar dagen om je Werelddeal te boeken. Laat deze kans niet liggen en profiteer nog t/m 16 september van wereldkorting op de mooiste bestemmingen.
Boek je Werelddeal
 
Aruba
Nu vanaf
€479
 
 
Bekijk alle Werelddeals
Vlucht & Hotel: nu extra voordelig KLM Package Deals
Boek je complete vakantie via KLM Package Deals (Powered by Airtrade) en profiteer van wereldkorting. Wissel je Air Miles of ING Punten in voor nog meer voordeel.
Veel meer bestemmingen
Be a hero, fly CO2ZERO
Reizen en tegelijkertijd de wereld een stukje groener maken? Dat kan! Selecteer tijdens het boeken van je Werelddeal de CO2ZERO optie. Elke euro waarmee jij nu je CO2-uitstoot compenseert, wordt door ons verdubbeld!
Lees meer
Wat vind je van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door o.a.:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden tickets:
Boeken t/m 16 september 2019. Klik op de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde tarieven inbegrepen. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

Voorwaarden KLM Package Deals:
Boeken t/m 23 september 2019. De vanaf-prijzen gelden per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (excl. € 10 boekingskosten, € 2,50 Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde prijzen inbegrepen. Je kunt je Air Miles of ING Punten inwisselen voor extra korting op KLM Package Deals. Ga naar Airmiles.nl of de ING Punten winkel en wissel je Air Miles of ING Punten in voor een kortingsvoucher. Voer de actiecode in tijdens het boeken van je Package Deal en de korting wordt verrekend.

Voorwaarden verdubbeling CO2-compensatie:
Klik hier voor meer informatie over de verdubbeling van de CO2-compensatie.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2019 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.