Naar de AVROTROS site05/09/2019  Bekijk de online versie
.
 
Duncan Laurence op weg naar het Eurovisie Songfestival
 
Precies over één week staat Duncan Laurence in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Hoe ziet zijn agenda er uit? Wat trekt Duncan aan? Hoe ziet het podium er uit? Hoe gaan de eerste repetities? Ga backstage en blijf via ons op de hoogte. 
Alle ins en outs
 
 
Wat is de Nederlandse identiteit? Geef je mening!
 
Mogen onze tradities worden aangepast? Staat de Nederlandse identiteit volgens jou onder druk? En hoe leven mensen uit verschillende culturen in ons land met elkaar samen? Doe mee aan het onderzoek van EenVandaag over de Nederlandse identiteit!
Ga naar het onderzoek
 
Luitliederen door sopraan Elisabeth
AVROTROS Klassiek-talent Elisabeth Hetherington zingt op haar debuutalbum luitliederen van o.a. Dowland. Drie van deze liederen, opgenomen met luitist David Mackor, zijn ook op video opgenomen.
Bekijk de optredens
 
 
Kunststukjes op het Met Gala 2019
Tijdens het jaarlijkse Met Gala in het Metropolitan Museum of Art wordt geld ingezameld voor de afdeling mode van het museum. Ook draait de avond om het thema van de nieuwe expositie, dit jaar: Camp: Notes On Fashion.
Kunst op de rode loper
 
 
Flikken Maastricht seizoen 13 op dvd
In het dertiende seizoen van Flikken Maastricht komt de verhouding tussen rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen zwaar onder druk te staan. Het gebrek aan vertrouwen tussen de twee blijft groeien...
Bestel de dvd
Volg AVROTROS ook via:
FacebookTwitterFacebookInstagram
Nieuwsbrief doorsturen     Aanmelden nieuwsbrief     Wijzig je e-mailadres     (Tijdelijk) afmelden

Privacyverklaring