€ 5,- extra voordeel via deze e-mail
Webversie
 
 
 
logo
 
 
Nog één week: 50% korting op cursusbundel Word in de Praktijk
€ 5,- extra voordeel via deze e-mail
 
Bijna iedereen gebruikt het: Microsoft Word. Maar vrijwel niemand kent het écht. ’s Werelds meest gebruikte tekstverwerker zit boordevol nuttige opties die ongebruikt blijven. Terwijl – als je het zou weten – je heel veel meer mogelijkheden hebt én tijd kunt besparen. Onze meest complete cursus Word in de praktijk helpt bij alle ins en outs. De online training, in combinatie met het 180 pagina’s tellend cursusboek, neemt je stap voor stap mee door alle belangrijke functies en mogelijkheden. Via deze e-mail krijg je € 5,- extra korting op het toch al voordelige pre-ordertarief. Je betaalt slechts € 34,95 (inclusief verzendkosten*) in plaats van € 69,95. De kortingscode is verwerkt in de link.
 
button 1
Klik hier voor meer informatie op de cursuspagina.
 
 
 
previewVoor wie is de cursus geschikt?

De cursus Word in de praktijk is geschikt voor iedereen die de belangrijkste functies van Word onder de knie wil krijgen. We starten eerst met de basisfuncties. Heb die materie begrepen, dan kun je meteen verder met de uitgebreide mogelijkheden. We nemen je mee door alle essentiële functies van Word, van het werken met teksten, het opmaken van documenten en het plaatsen van afbeeldingen tot geavanceerde mogelijkheden zoals het werken met macro’s, het koppelen van gegevens en het maken van interactieve formulieren. In de online training en in het boek kun je je kennis testen aan de hand van vragen. Heb je de online cursus succesvol doorlopen? Dan ontvang je een certificaat.

Wat ga je leren?

De basisfuncties van Word worden je nog eens haarfijn en stap voor stap uitgelegd. Al snel gaan we dieper in op de uitgebreide mogelijkheden. Een kleine greep uit het lesmateriaal:

  • De basisprincipes van Word: teksten opmaken, tabellen maken en afbeeldingen gebruiken
  • Het maken van een professionele inhoudsopgave
  • Gegevens koppelen uit Excel
  • Interactieve formulieren maken
  • Werken met macro’s
  • Het oplossen van veel voorkomende problemen

In de online omgeving kun je de belangrijke functies van Word nog eens rustig doornemen en krijg je extra uitleg aan de hand van handige praktijkvideo’s.

Direct aan de slag

Met de online cursus kun je na aanmelding direct aan de slag. Het cursusboek, dat je zo snel mogelijk ontvangt, kun je gebruiken als handig naslagwerk.

 
button 2
Klik hier voor meer informatie op de cursuspagina.
 

* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België. Gratis verzending, ook voor België. Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei. Het cursusboek wordt omstreeks 6 juni geleverd. 

 
 
 
 
E-mail
Dit e-mailbericht is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
 
 
Uw gegevens
Wijzig mailvoorkeuren
Klantenservice
Privacy Statement
 
 
Social Media
facebook twitter
 
 
 
U ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.