20 juni 2018
Online versie
Twinkle
image
image
Nog eens duizend malafide webshops offline
[Nieuws] De consumentenbond heeft nog eens duizend malafide webwinkels uit de lucht laten halen. Vorige maand werden al 850 shops offline gehaald.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Flinders stapt in refurbished design
[Nieuws] Flinders heeft een nieuwe categorie toegevoegd aan zijn assortiment. De webshop gaat refurbished producten verkopen die zijn opgeknapt met originele onderdelen.
twitter facebook linkedin
lees verder
From Holland, Going Global
[Advertorial] Op 6 september tijdens het CrossBorder Event vertellen succesvolle merken als Dexport, Vingino en MS Mode tijdens keynotes en rondetafelsessies over de trends en kansen op het gebied van global E-commerce. Aan het einde van de dag wordt de CrossBorder Top 30 bekend gemaakt en de CrossBorder Award uitgereikt. Als afsluiter is er een informele netwerkborrel met een BBQ. Zien we u op 6 september?
image
image
Amazon bouwt open netwerk van kluisjeswanden in VS
[Nieuws] Amazon komt met een nieuw initiatief om de last mile in de V.S. verder onder controle te krijgen, waar ook andere partijen gebruik van kunnen maken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Kieskeurig-eigenaar koopt BesteProduct.nl
[Nieuws] Het Haarlemse bedrijf Reshift heeft review- en vergelijkingssite BesteProduct.nl overgenomen. Reshift is al eigenaar van Kieskeurig.
twitter facebook linkedin
lees verder
Bereid je voor op de digitale toekomst
[Advertorial] Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Spijker in één dag je e-commerce skills bij en kom naar Shopping Today, hét e-commerce kennisevent op 20 september in Utrecht! Leer door 40 praktische cases alles om jouw website (nog) beter te laten presteren en maak kennis met 1.000+ andere e-commerceprofessionals. Profiteer tot 1 juli nog van 50.- early bird korting!
image
image
Mysteryshopper bezoekt Loavies
[Onderzoek] Mysteryshopper Jurgen Nijhuis bezoekt voor Twinkle webshops uit de Twinkle100. Zijn oordeel is streng, kritisch en rechtvaardig. Deze keer: Loavies.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.