WOONkansen in plan Buitenplaats fase 3b!
Kunt u deze email niet goed lezen?
Bekijk hem in uw browser.

Ook De Goorn nog beter bereikbaar in de toekomst!

Rijk en regio zijn het eens geworden over de financiële dekking voor een breed pakket aan maatregelen om de bereikbaarheid in de regio Amsterdam-Hoorn te verbeteren. In totaal wordt er 539 miljoen euro uitgetrokken voor extra rijstroken op de A7 en A8 en maatregelen voor het lokale wegennet, de fiets en het openbaar vervoer. Wethouder Caroline Van de Pol tekende de overeenkomst namens de gemeente Koggenland. Bekijk deze video om te zien hoe Rijk en regio werken aan een betere bereikbaarheid: https://youtu.be/s31p0-aFw_U of lees meer op www.corridoramsterdamhoorn.nl

Bron: gemeente Koggenland

Verkoopstand

Op dit moment zijn er 30 woningen verkocht. Uit praktische overweging is besloten, dat bouwnummer 217 (de vrijstaande woning, type Eikenrode) doorgeschoven wordt naar de volgende bouwfase.
Dat houdt in dat er nog 5 woningen te koop zijn, waarvan 4 onder optie. Onderstaand de linkjes naar de desbetreffende woningen. Mocht je interesse gewekt zijn en heb je vragen laat het ons weten! Voor de woningen die nu onder optie zijn, noteren wij graag je gegevens als reserve kandidaat, dat mocht de woning vrij komen wij contact met je opnemen.

Tweekapper, type Tulpenburg
bwnr.: 215, nog beschikbaar
€ 355.000,-- v.o.n.

Vrijstaande woning, type Groenlust
bwnr.: 185, optie
€ 537.900,-- v.o.n. incl. uitbreiding van de begane grond met 2,4 m.

Tweekapper, type Goudestein
bwnr.: 188, optie
€ 385.100,-- v.o.n. incl. uitbreiding van de begane grond met 2,4 m.

Tweekapper, type Groeneveld
bwnr.: 189, optie
€ 395.240,-- v.o.n. incl. uitbreiding van de begane grond met 2,4 m. over de volle breedte met grote berging en verplaatsen van het loodgieterswerk van de keuken naar de achterzijde van de woning.

Tweekapper, type Tulpenburg
bwnr.: 205, optie
€ 392.000,-- v.o.n. incl. uitbreiding van de begane grond met 2,4 m over de volle breedte van de woning.

 

Laatste nieuws

Wist je dat je het laatste nieuws altijd als eerste geplaatst wordt op de facebookpagina van Plan Buitenplaats? Verkoopstand, leuke foto's en drone beelden. Volg ons en blijf op de hoogte van al het nice to know nieuws.
 

Je hebt je opgegeven voor de Zeeman Makelaars Nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kan je je (onder aan de nieuwsbrief) uitschrijven.

Ons adres is:
Zeeman Makelaars
Postbus 4030
Hoorn, Noord Holland 1620 HA
Netherlands

Add us to your address book


Copyright © 2019 Zeeman Makelaars, All rights reserved.