Nacht van Oranje
Nacht van Oranje Nacht van Oranje Nacht van Oranje Nacht van Oranje Facebook Nacht van Oranje Facebook Nacht van Oranje Facebook
Eén groot, Hollands meezingfeest
Nacht van Oranje
Afgelopen vrijdagavond, 26 april, stond Rotterdam Ahoy vol met meer dan 13.000 in het oranje uitgedoste feestgangers tijdens Nacht van Oranje. Er werd van links naar rechts gehost met Snollebollekes, uit volle borst meegezongen met Django Wagner en meegefeest met Gerard Joling, Danny de Munk en alle anderen! Nog even nagenieten?
Bekijk hier het videoverslag van Feestreporter Rob
Schatje, mag ik je foto?
Hoogtepunten van de avond
Helaas moeten we weer een jaar wachten tot het grootste, Hollandse feest weer in Rotterdam Ahoy is. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Shownieuws was aanwezig bij Nacht van Oranje en legde de hoogtepunten en artiesten van het feest vast. Ook RTV Rijnmond liep rond met een filmploeg. Benieuwd naar de video?

Naar de foto's
Naar de video
Droomman gezocht
Geef je mening en win
Wat nou als je je droomman tegenkomt op Nacht van Oranje, maar niet eens zijn naam weet? Het gebeurde Jyvany Rood afgelopen vrijdag. Bij uitzondering willen we Cupido proberen een handje te helpen. Heb jij dé gouden tip? Stuur ons een bericht op Facebook of mail naar communicatie@nachtvanoranje.nl
Kan jij nu al niet wachten op de volgende editie van Nacht van Oranje? Om het event volgend jaar nog onvergetelijker te maken, willen we je vragen een korte enquête in te vullen over jouw ervaring. Onder de deelnemers aan de enquête verloten wij 2 vrijkaarten voor de Nacht van Oranje 2020.
Lees hier het verhaal
Naar de enquête
Nacht van Oranje
Nacht van OranjeWeet Waar JekooptRotterdam Ahoy
Newsletter2019-05-03 11:36:01