Beste vrijheidsstrijder,

Dank weer voor de overweldigende reacties op de show van gisteren over het aftreden van Rutte. Als je hem nog niet gezien hebt kun je het hier bekijken.

Sommige mensen waren niet blij dat ik zo hard over Wilders was. Maar ik ben het theater van de politiek gewoon zat. Het is zo nep. Het is showbizz. En ik wil echtheid. Eerlijkheid. En behandel me niet als een klein kind die in jullie sprookjes moet geloven.

Dit laat weer eens zien hoe belachelijk de Westerse politiek geworden is. Een Spaanse minister vliegt per privejet naar een 'Klimaatconferentie'. Ze stapt uit de jet en direct in een limousine. Dan.....100 meter voor ze aankomt bij de conferentie, stapt ze uit de auto. Er wordt een fiets klaargezet en ze fietst een paar minuten naar de conferentie om te laten zien hoe GROEN ze is! Wat een poppenkast!

Er zal echt wel een klein groepje zijn die hier nog in gelooft, maar de ruime meerderheid is er klaar mee. We trappen er niet meer in en zijn al veel verder dan waar ze denken dat we zijn.

De muur van menselijk bewustzijn wordt sterker en sterker. Wij zoeken de waarheid binnen onszelf. En niet in de fake wereld die zij voor ons creëren.

Geniet van je avond, dank weer voor jullie financiële steun zodat wij door kunnen gaan en tot morgen.

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

Voor de vele nieuwe abonnees op onze 'nieuwsbrief': de voorgaande exclusieve shows kun je bekijken via de volgende links:

UPDATE 21 JUNI
UPDATE 23 JUNI
UPDATE 30 JUNI
UPDATE 5 JULI
UPDATE 8 JULI

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven