De beste deals vindt u op De Morgen shop!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Deze gebreide warmtedeken is niet alleen de ideale knuffelpartner vanwege de snelle verwarming, hij ziet er ook nog eens leuk uit! De deken is tweezijdig te gebruiken dankzij 2 kleurig design. Beide kanten zijn gemaakt van aangenaam zacht materiaal, waarvan een door microplush.
 

De 3 temperatuurstanden maken het mogelijk de gewenste warmte in te stellen. Het beveiligingssysteem gaat oververhitting tegen, zodat u zorgeloos kan genieten.
 

* Warmtedeken is wasbaar dankzij afneembare bediening en dus hygiënisch in gebruik.

Nu bestellen
De mooiste cadeaus zitten vaak in een klein doosje. Met de gloednieuwe Leesbox geeft u uw vrienden of familie een abonnement op een krant of magazine naar keuze cadeau. Bezorg iemand elke dag vers leesplezier met een abonnement op een grote krant zoals Het Laatste Nieuws of De Morgen. Of kies uit toonaangevende Vlaamse tijdschriften zoals Dag Allemaal, Humo, Goed Gevoel, Story, TV Familie, TeVe-blad of Primo.

De voucher in deze Leesbox geeft recht op één van onderstaande aanbiedingen en is geldig tot en met 31 december 2021.
Nu bestellen
Aan de slag met tie dye! Deze leuke trend van vroeger is terug van weggeweest. Het leuke hippiepatroon is super eenvoudig te maken met deze tie dye kit. Leuk voor jong en oud. Verf T-shirts, canvastassen of zelfs sokken met de tie dye kit. Compleet met beschermende handschoenen, rubberen elastiekjes en een boekje met inspiratie. Verf tot 30 projecten met deze tie dye kit.
Nu bestellen
Frankrijk, 1998. Emilie staat er na het overlijden van haar moeder helemaal alleen voor. Als laatste telg van het ooit roemrijke De la Martinières-geslacht erft ze naast het familiechateau ook een loden last van hoge verwachtingen en familieverplichtingen. Als ze een bundel handgeschreven gedichten van ene Sophia vindt, grijpt ze de kans om meer te weten te komen over het verleden van haar familie.


 
Bekijk korte inhoud

De SANGEAN Genuine Mini DAB is de meest charmante radio die u ooit heeft gezien. Deze DAB+ / FM-ontvanger met een klassieke uitstraling heeft een akoestisch afgestelde houten kast en een luidspreker die u zal verrassen. Luister naar uwfavoriete radiostations in hoge digitale kwaliteit met DAB+ via de ether. DAB+ zorgt voor optimaal luistergemak, zonder ruis! 

Beschikbaar in: 

  • Beige
  • Bruin
  • Blauw 
  • Grijs
Bekijk details
Er is niks beters dan opnieuw genieten van de beste muzikale meesterwerken. Bent u helemaal gek van Pop of bent u eerder een Rock-liefhebber? Of zijn de Cult Heroes eerder uw ding? Wij hebben al het werk voor u gedaan. Kies uw favoriete pakket(ten) en geniet van de beste muziek van "The Good Old Days"!
Bekijk pakketten
De Lenco LBT-188 is een platenspeler met bluetooth-functie. Met gemak koppelt u deze platenspeler aan uw bluetooth-speaker. Zo geniet u thuis op de bank van een vol en warm geluid. Haal uw oude platen van zolder en speel ze af met deze moderne platenspeler. Niet alleen oude platen, maar ook nieuw vinyl wordt kraakhelder afgespeeld. Schakel van 33 naar 45 rpm om uw plaat op de juiste snelheid te draaien.
Nu bestellen

Beleef dolle pret binnen of in de tuin met deze tipi tent! Gemakkelijk te monteren, op te bergen en mee te nemen. 

  • Materiaal tent: Polyester kleur wit met lichtblauw
  • Materiaal stokken: hout 8 stuks
  • Afmetingen tent: 120 X 120 X 150 cm
Nu bestellen
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid