Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 16 november 2017
Psst, hier zijn 6 dingen die je niet wist over Sinterklaas

De slimste sinterklaascadeaus voor je op een rij!

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor in de schoen? Speciaal voor Sinterklaas heeft Quest Junior een hele mooie aanbieding! Neem nu een abonnement voor vijf maanden en betaal slechts €15 in plaats van €19,95. En je krijgt als nieuwe abonnee ook nog eens 20 procent korting op super slim speelgoed van Heutink. Zo haal je 'de spullen van school' naar thuis.
 





Geniet van onze Quest specials

Als de kinderen eenmaal zijn uitgespeeld en op bed liggen, zijn de volwassenen aan de beurt. Kruip lekker op de bank met een schaaltje pepernoten en de Quest Historie, Quest101 of Quest Psychologie!
 





Elke dag een nieuwe vraag en antwoord

Wil jij elke ochtend wakker worden met een prikkelende vraag? Dat kan met de Quest Scheurkalender 2018: 365 vragen met een antwoord! Zo word je elke dag op een leuke manier wijzer. Het leukste cadeau voor het kleinste kamertje in huis.

 





Verzamel ze allemaal


Wil je geen editie kwijtraken? Vraag Sint en Piet dan om onze handige verzamelband. Zo houd je alles voortaan netjes bij elkaar. Je kunt er maar liefst 12 nummers in kwijt!

 





Leuk om te geven of te krijgen

Lijken honden echt op hun baas? En waarom is stilzitten zo lastig? Elk jaar beantwoorden wij de beste lezersvragen in de speciale uitgave Quest101. Ren dus snel naar de winkel of bestel 'm online!
 





Nog meer cadeautips voor in de schoen!

Kidsweek heeft weer de leukste cadeaus voor in de schoen. Zoals het grote Kidsweek Winterboek, de Kindertaalkalender, het Kidsweek-moppenboek en nog veel meer! Verkrijgbaar vanaf slechts €5.


 





Ontvang Quest altijd als eerste thuis!

Neem nu een jaarabonnement op Quest, zodat je geen nummer hoeft te missen! Als Quest-abonnee ontvang je het blad niet alleen als eerste in huis, maar ben je ook nog eens goedkoper uit! Jij betaalt nu tijdelijk maar 40 in plaats van 67,80.