Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405805
Recreatief.nl   Lekker weg met Kerst?
Boek op tijd 1 van onze Kerstaanbiedingen!l
Tips van de redactie
 

4-daags Kerstarrangement in het betoverende Monschau

Het hotel ligt 11 km van de stad af maar gehele Altstadt van Monschau is in de winterse kerstsfeer dus absoluut een bezoek waard. Laat u zich tijdens de Kerstdagen in het hotel ook goed verwennen en geniet van de relaxte wellness waar u tijdens dit kerstarrangement de hele dag gratis gebruik van mag maken. Boek op tijd want het is een super leuke aanbieding!
Klik en lees hier wat er bij inbegrepen is!

 

3-daags Kerstarrangement in Zuid-Limburg

Geniet van deze heerlijke 3-daagse Kerst aanbieding in Zuid-Limburg en kom genieten in dit mooie kasteel. De kamers bevinden zich in de carréhoeve, gelegen naast het kasteel. Tijdens de Kerstdagen geniet u van heerlijke diners en op 1e Kerstdag zelfs een bijpassend wijnarrangement erbij en op 2e Kerstdag lekker tafelen en genieten en een Kerstbrunch.
Genieten in Zuid-Limburg met Kerst?

Magische 8-daagse Kerstcruise over de Donau naar Wenen en Boedapest

Met deze magische 8-daagse cruise reist u per touringcar naar Passau waar u aan boord gaat van een 5-sterren hotelschip. De cruise gaat naar Wenen waar u 's avonds de gelegenheid heeft om een Mozart- en Straussconcert te bezoeken. Vanuit Wenen varen we door naar Boedapest en via Bratislava en Linz terug naar Passau. 
Ook een bijzondere kerst beleven? Vaar mee met deze exlusieve cruise!

 

Kerst op een prachtig landgoed in Drenthe - 3 Dagen genieten!

Culinair genieten en u heerlijk laten verwennen met de kerstdagen? Boek dit fantastische kerstarrangement met onder andere een feestelijk 3-gangen diner op kerstavond, een 5-gangen diner met muziek op 1e Kerstdag, toegang tot het eigen beauty & wellness centre in het hotel en ook in de omgeving is van alles te beleven.
Boek hier 3 heerlijke dagen in het mooie Drenthe.

Kerst op een landgoed op liever een vakantiehuisje?

Met Kerst 3 dagen genieten op een landgoed in Renesse

Het landgoed is een beschermd natuurgebied van 43 hectare, het is een prachtige locatie om hier uw kerst door te brengen. Maak een mooie winterse wandeling of ga even lekker naar de Zeeuwse kust en geniet in het hotel van kerstontbijtbuffetten en luxe kerstdiners. Met dit Kerstarrangement bent u verzekerd van onvergetelijke Kerstdagen. Romantisch met z'n tweetjes of gezellig met de hele familie.
Boek hier uw Kerst in Renesse!

 

5 daags kerstarrangement - Het ultieme kerstgevoel in de Weerribben

Met kerst lekker een paar dagen weg met familie? Verblijf dan in een luxe villa en geniet tijdens de kerstdagen samen van een gezellige kerstbrunch en ga een avondje lekker gourmetten samen. In het park is een binnen-zwembad en ligt er een schitterend klimbos bij. Iedereen kan zich hier uitstekend vermaken.
Gezellig met de hele familie genieten in de Weerribben in een luxe villa? Boek op tijd!

Afmelden

http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/uOQTeee4nkjhRD5CGZXdtWfVeA6MYX4tyfUZ7iMC/