Kom genieten van ontspannen feestdagen bij Bilderberg
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Voor u het weet is het weer zover..

.. en staan de feestdagen weer voor de deur! Met de zomervakantie nog in het achterhoofd verlangen we alweer naar een winterse wandeling en daarna binnen opwarmen met warme chocolademelk. Bij Bilderberg kijken we alweer uit naar de gezelligste tijd van het jaar met sfeervolle verlichting, een warm haardvuur en prachtige kerstbomen.
Kijkt u alvast mee?
Bekijk alle arrangementen voor de feestdagen
GELIEFDE KERSTARRANGEMENTEN
Kerst bij Grand Hotel Wientjes
Zwolle | 1 nacht

Grand Hotel Wientjes is altijd al een sfeervol en gezellig hotel, maar tijdens de feestdagen weet het team er écht een feestje van te maken. Overdag ontdekt u de sfeervol aangeklede hanzestad Zwolle waar u heerlijk kunt winkelen. Met dit arrangement geniet u van een culinair driegangen diner en een uitgebreid kerstontbijt, inclusief een glas bubbels. 
vanaf € 249 per verblijf met twee personen
Meer informatie
Kerst bij Kasteel Vaalsbroek
Vaals, Zuid-Limburg | 1 nacht

Kasteel Vaalsbroek verandert tijdens de decembermaand in een sprookjesachtige locatie. Geniet van een romantische omgeving en ervaar het goede leven met culinair eten en warme gastvrijheid. U heeft keuze uit verschillende arrangementen, waarbij we altijd beginnen met het ontvangst op de sfeervol aangeklede binnenplaats. Een unieke ervaring!
vanaf € 450 per verblijf met twee personen
Meer informatie
Liever nu er op uit?
Veluwse Meernachten Special
Keuze uit 4 hotels | 3 nachten

Zijn de feestdagen nog iets te ver weg voor u, maar wilt u er wel tussenuit? Onze Veluwse Meernachten Special is het ideale arrangement. Alle hotels zijn omringd door prachtige natuur, met eindeloze bossen en uitgestrekte heides. Hoe langer u verblijft, hoe hoger uw korting.
vanaf € 308
per verblijf met twee personen
Bekijk Arrangement
Feestdagen bij Bilderberg
Geniet van de feestdagen bij Bilderberg. In al onze hotels is sfeervolle kerstaankleding te vinden en overdag kunt u er heerlijk op uit tijdens een winterse wandeling. Wij verzorgen graag een mooie route voor u.  

Reserveren van uw arrangement doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over een arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering?

Wij helpen u graag! Neem contact met ons op.
Volg ons opFITinY