Aftellen tot KreaDoe is begonnen
 
Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
 
Beste KreaDoeliefhebber,
Nog maar 2 dagen tot KreaDoe! De opbouw is begonnen, wij hebben onze intrek in de hallen genomen en we dromen al dagen over een geweldige beurs. Als we de weersvoorspellingen mogen geloven wordt het koud en nat; perfect weer dus om binnen te genieten van jouw hobby! Wij hebben er zin in! Kom jij ons ook deze week bezoeken?

Nog maar 2 dagen tot de beurs wil ook zeggen dat je nog maar 2 dagen hebt om gebruik te maken van onze voorverkoopkorting! Als je gebruik wilt maken van het meest voordelige tarief dan is NU het moment. Je betaalt nu namelijk maar € 10,50 per ticket. Tijdens beurs is dat € 11,50 in de online verkoop en € 13,- aan de deur.

Klik hier om gebruik te maken van het meest voordelige tarief! 
 
 
Check de KreaDoe-video
Twijfel je nog of je dit jaar naar KreaDoe komt? Bekijk dan de video van vorig jaar nog eens terug om te zien hoe leuk het was. Dit jaar is KreaDoe nog groter, we hebben er dit jaar namelijk een hal bij. Dat wil dus zeggen meer ruimte voor onze exposanten, meer workshops en leuke activiteiten!
 
Naar de video button bg
 
 
 
Workshopoverzicht
Heb jij jouw boodschappenlijstje al gemaakt voor KreaDoe? De route al uitgestippeld? En heb je al bedacht welke workshops je graag wilt volgen? We hebben een handig overzicht op de website staan waar je per dag alle workshops kunt vinden.
 
 
 
Praktische info
Ben jij zo vlak voor KreaDoe nog op zoek naar praktische informatie? Bijvoorbeeld over het parkeren of de bereikbaarheid van Jaarbeurs, of wil je weten welke deelnemers er allemaal op KreaDoe staan? Kijk op onze website om een antwoord op al jouw vragen te vinden.
 
Lees verder button bg
 
 
Lees verder button bg
 
 
 
Zondag = Kids dag!
Wist je dat het zondag op KreaDoe Kidsdag is?! Op het Kidsplein vind je allerlei vertier speciaal voor kids.
Zij kunnen er een speciale KreaDoe-kleurplaat kleuren, allerlei workshops volgen, zich laten schminken, zich vermaken op een springkussen en nog veel meer!
 
Lees verder button bg
 
 
 
 
Wist je dat ....?
Wist jij dat er dit jaar meer dan honderd workshops worden gegeven op KreaDoe? Wist je dat het zondag Kidsdag is? Wist je dat je in de NS Spoordeelwinkel een voordelig combiticket, treinkaartje en entreeticket, kunt kopen? En wist je dat je voor € 6,- op de beurs een kaartje voor nog een KreaDoe-dag kunt kopen?

Je vindt al deze info op onze website!
 
Naar de website button bg
 
 
 
Volg ons en praat mee op social media
 
Facebook   Instagram   Pinterest  
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2018 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op newsletter@newslettercollector.com als relatie van Jaarbeurs
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.