Nog maar een paar dagen!

9 months ago


Text only:

Nog maar een paar dagen!

Webversie


Nieuwsbrief

Naar website


Webwinkel


Standpunten


Contact


Beste nieuwsbrieflezer,  


Nog een paar dagen te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen! Straks om 17.00 uur ben ik te gast bij ‘5 uur Live’ met Daphne Bunskoek op RTL4. Afgelopen dagen ben ik ook te gast geweest bij onder andere podcastprogramma Eindbazen en ging ik in debat met Sybrand Buma (CDA) op Radio 1.
Morgen neem ik deel aan het NOS verkiezingsdebat. Het debat wordt live uitgezonden op NPO1 van 20.30-22.00 uur.
Wist je trouwens al dat de Partij voor de Dieren de enige partij is die bij de gemeenteraadsverkiezingen meer vrouwen dan mannen op de kieslijsten heeft?

 

Lees verder voor meer nieuws over de verkiezingen!


Hartelijke groet,
Marianne Thieme
WORD LID

Help ons groot worden! Meld je aan als lid en ontvang een welkomstkado.

 

Kies bijvoorbeeld voor De kanarie in de kolenmijn.

Meld je aan!


Finale Beste raadslid van NL: Johnas van Lammeren
 

Johnas van Lammeren (fractievoorzitter van Partij voor de Dieren Amsterdam) zit in de grote finale om Beste Raadslid van Nederland te worden!
De finale is dinsdag 20 maart vanaf 21.30 uur live op NPO Radio 1 tijdens WNL Haagse Lobby Extra. Tune in!


Stop de ontgroening van Den Haag
Duizenden bomen sneuvelen in Den Haag door bouwplannen en de aanleg van wegen. Groene ruimte wordt zo steeds schaarser. PvdD Den Haag wil daar een einde aan maken: géén bouw in het groen. Kappen met kappen! Check de video.


Utrecht: Stel je moet kiezen!
Je hebt maar één stem. En je moet kiezen. Los van allerlei strategische overwegingen wil je natuurlijk liever stemmen op een partij die het dichtst bij je staat. Stel, je aarzelt tussen de Partij voor de Dieren en bijvoorbeeld GroenLinks of D66. Wat zijn dan de verschillen? Stel je moet kiezen!
Woon je in Utrecht of ken je mensen in Utrecht die nog zweven? Je kunt hier landen!


Stop het stenen tijdperk in Rotterdam!
Er moet een einde komen aan het stenen tijdperk in Rotterdam. Alles wordt volgebouwd! De stad wordt volledig ontgroend als we niet uitkijken. Laten we in Rotterdam weer kiezen voor dingen die er echt toe doen. Een groene stad, schone lucht en een prettige leefomgeving voor mens en dier. Check de video!


Kies 21 maart voor een groene gemeente


De Partij voor de Dieren is de enige politieke partij die de belangen van al haar inwoners, mens én dier, als uitgangspunt kiest voor het gemeentelijk beleid. Met onze planeetbrede visie zijn we uniek. De gemeente leefbaar houden vraagt om een Plan B: een betere wereld begint heel dichtbij! 
Woon jij in gemeente Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Buren, Den Haag, Gouda, Heerlen, Leiden, Nijmegen, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Utrecht of Zaanstad? Kies dan op 21 maart voor Plan B!

Zeg NEE tegen de sleepwet op 21 maart!
 

Op 21 maart stemmen we niet alleen voor de gemeenteraad, maar ook over de sleepwet. De sleepwet zorgt ervoor dat iedere burger zonder enige aanleiding mag worden afgetapt, onder het mom van terrorismebestrijding. Onnodig, want uit onderzoek naar aanslagplegers bleek dat zij allang in beeld waren bij de geheime diensten. Met de sleepwet wordt iedere burger verdacht gemaakt en worden je rechten ingeperkt.
De PvdD hecht veel waarde aan de vrijheid en privacy van burgers en vindt het daarom belangrijk dat jij je bij het referendum kunt uitspreken tegen deze wet. De overheid moet luisteren naar haar burgers en ze niet afluisteren! Klik hier voor meer informatie.
 


Dopper met Partij voor de Dieren logo  €19,45 (incl. verzendkosten)


Met een Dopper heb je geen plastic weggooiflesjes meer nodig!


WINKEL NU

partijvoordedieren.nl

Partij voor de Dieren

Postbus 17622

1001 JM Amsterdam

Telefoon 020 5203870

Triodos bankrekening nr. (IBAN): NL94 TRIO 0212486934  


 

 

Wilt u geen e-mails meer ontvangen van de Partij voor de Dieren?

Klik hier om u af te melden.

 


Partijvoordedieren.nl

Categories: Politics | Political Party
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018