Schrijf u snel in!
E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk de e-mail in de browser.
Geachte heer/mevrouw ,
Bent u op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zorgverkoop?
Dag van de Zorgverkoop: dé dag voor bestuurders, managers en zorgverkopers die leiderschap binnen de zorgverkoop willen tonen! Laat u inspireren door de volgende thema's voor de care en de cure:
  • Cure: Meerjarenafspraken. Jolande Tijhuis - Voorzitter Raad van Bestuur Vincent van Gogh vertelt over de totstandkoming van de overeenkomst die zij met zorgverzekeraar Coöperatie VGZ hebben gesloten.
  • Cure: Prestatieinkoop door zorgverzekeraar. Tom Kliphuis - Voorzitter Raad van Bestuur VGZ. Zorgverzekeraars hebben de lead in de zorginkoop. Maar wat is nu de echte waarde die ingekocht moet worden?
  • Care: Invloed van zorginkoop op bedrijfsvoering. Ad van de Laar - Bestuurder SOVAK. Wat betekent het vastleggen van zorginkoop nu eigenlijk voor de bedrijfsvoering van een zorginstelling? 
Kom naar de Dag van de Zorgverkoop en krijg handvatten waar u morgen mee aan de slag kunt. Schrijf u snel in er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar!

 
Nieuwsgierig hoe u een succesvol verkoopproces organiseert in de zorg?
 
Kom langs bij Bureau de Bont tijdens de Dag van de Zorgverkoop! Kunt u niet wachten? Kijk dan alvast op www.accountmanagementindezorg.nl

Ook interessant voor u:
Masterclass Strategische Zorgmarketing
Congres Professioneel Zorgbestuur
International Seminar 'Leadership in Quality improvement'
twitter Facebook LinkedIn

Kunt u niet, of spreekt dit onderwerp u niet aan? Op uw profielpagina kunt u zich afmelden voor de verdere berichtgeving over dit congres en aangeven welke aanbiedingen van Bohn Stafleu van Loghum u nog wel wilt blijven ontvangen. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Dit bericht is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com.
Bohn Stafleu van Loghum  |  www.bsl.nl  |  Tel. 030-6383736  |  Het Spoor 2, 3994 AK Houten