Nieuwsbrief van 26-4-18 6:15:00
Online bekijken

Nog meer en nog duurzamere materialen

Vernieuwde en nog uitgebreidere catalogus vol duurzame materialen

Milin B.V. heeft haar nieuwe catalogus uitgebracht. De totaalleverancier voor duurzame afbouwmaterialen heeft het assortiment vernieuwd én uitgebreid. Met als belangrijkste doelstelling: een nóg betere partner zijn voor bedrijven in de afbouwsector. Zodat zij voor hun klanten het perfecte nieuwbouw-, onderhouds-  of renovatieproject kunnen realiseren.

Wat is brand precies en waarop wordt getest?

De Europese brandweerstandnormen hebben langzamerhand de overhand gekregen op de nationale normen en zijn voortaan de referentie inzake tests en brandclassificatie. Toch behoudt elk land zijn eigenheden door specifieke voorwaarden op te leggen voor de toepassing van de Europese normen. De referentie inzake brandweerstandtests voor deuren, luiken en ramen is de EN 1634-1, die we in deze rubriek uitvoerig gaan behandelen. Om te beginnen bekijken we de algemene kenmerken van een brand.

Dakrenovatie voor hoger thermisch comfort en lagere energierekening

De vernieuwde renovatieproducten Unidek Reno Dek en Unidek Reno Dekfolie van Kingspan Unidek kunnen over dakbeschot en tengels heen geplaatst worden. Dat bespaart de verwerker zware arbeid, tijd en afval. Een eersteklas thermische prestatie maakt Unidek Reno Dek de technische topper van de twee. Unidek Reno Dekfolie is snel te monteren, dat beperkt de overlast voor bewoners.

UNIQ, het slimste profiel voor glasbalustrades

De nieuwe generatie profielen voor glasbalustrades is UNIQ. De inklemming van het glas zonder keggen en rubbers, de verstelbaarheid van de profielen en de eenvoudige montage zijn unieke en slimme eigenschappen die tijd én geld besparen. UNIQ heeft voor elke situatie het juiste profiel. Voor montage naast of op de vloer, voor afgewerkte of onafgewerkte vloeren van beton, staal of hout, in binnen- en buitensituaties. De systemen voldoen aan het Bouwbesluit en zijn gecertificeerd.

dormakaba KTV carrouseldeuren - Ultra slank design dankzij direct drive

De KTV carrouseldeuren van dormakaba combineren maximaal gebruikscomfort, veiligheid en vrijheid bij de designkeuze op volmaakte wijze. De KTV carrouseldeuren onderscheiden zich door excellente prestaties wanneer het aankomt op intensief doorgangsverkeer en brengen effectieve bescherming tegen tocht, koude en hitte.

Kies voor zekerheid, gemak en transparantie, kies voor een deur met GND-garantie

Makkelijk en mooi gaan prima samen. Neem in uw bestek een deur met GND-garantie op: als architect en bestekschrijver heeft u alle vrijheid in vormgeving, afwerking en afmetingen en u weet zeker dat de houten binnen- en/of buitendeuren voldoen aan alle eisen op het gebied van brand- rook-, geluid- en inbraakwerendheid.

Elegant, duurzaam, slipvast, rotvast én vlekbestendig

De nieuwe Deceuninck Majestic-terrasplank combineert natuur en technologie en is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de allerhoogste eisen op het vlak van esthetiek, comfort en kwaliteit. De gloednieuwe Deceuninck Majestic-terrasplank onderscheidt zich door een uiterst elegant oppervlak met aan de ene zijde een authentiek houtnerfstructuur en aan de andere zijde een fijn gegroefd houtaspect.

BIM praktijkdag | 24 mei

Steeds meer professionals in ontwerp, bouw, opdrachtverlening en beheer hebben ervaring opgedaan met de toepassing van het Bouw Informatie Model (BIM) in hun eigen praktijk. Heeft u inmiddels uw eerste stappen gezet? Of werkt u al langer met BIM en hoort u graag hoe anderen het ervaren? Schrijf u dan nu in voor de BIM praktijkdag in de Jaarbeurs in Utrecht. Luister naar diverse presentaties en praktijkcases, stel vragen en wissel van gedachten met collega’s.

Red Dot Award voor Product Design 2017

Modulaire vloertegels "iD Mixonomi" is het product dat afgelopen voorjaar de Red Dot Award voor Product Design 2017 won, de meest begeerde internationale designprijs. iD Mixonomi modulaire vloertegels maken het voor architecten en ontwerpers mogelijk om met 33 kleuren en 10 vormen zelf te kunnen spelen met het materiaal.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.