Hallo John

Ik hoop dat het goed met je gaat. Ik hoop niet dat jij en/of je familie met de rampen van het water te maken hebben gehad. Vreselijk wat er op het moment allemaal gebeurd. 

Het was dit jaar een dubbel gevoel om op vakantie te gaan als je al die dingen hoort om je heen. Maar we zijn geweest en ik ben inmiddels weer terug van vakantie naar de Azoren. Het was een jaar uitgesteld maar dit jaar kon het dan toch doorgaan. En wat hebben we genoten. Alles even van je afzetten is fijn. Wat een prachtige eilanden zijn dat. Door Carona waren er wat kleine aanpassingen maar alles was super geregeld daar. Ik moest me nog een keer laten testen en daarvoor kreeg ik netjes een mailtje waar ik heen moest en hoe laat ik er moest zijn. Alles verliep vlekkeloos en was goed geregeld wat dat betreft. De week daarna was mijn QR code geldig dus was het niet meer nodig om me nog een keer te laten testen. Al met al viel het reuze mee, het is alleen best lang om op schiphol, het vliegveld en de vliegreis met je mondkapje op te zitten maar ook dat went. Dus volop genoten. En nu weer vol in de workshops en ook dat is weer genieten.


In deze nieuwsbrief wil ik de aandacht nog even leggen op een aantal plekken die zijn vrijgekomen. Ik hoor vaak van mensen dat de workshop zo snel vol zijn en ze naast het net vissen. Vandaar dat ik even wil laten weten dat er een paar plekjes zijn vrijgekomen. Wellicht het je zin om mee te gaan. Laat het me dan weten en meldt je aan via de aanmeldingspagina.
 

Texel weekend 17 t/m19 september weer 1 plek vrij

Door Corona perikelen is er weer een plek vrijgekomen voor de Texel weekend workshop waarin ICM (Intensional camera movement, beweging met je camera op een lange sluitertijd) belangrijkste onderdeel is van de workshop. Maar nog veel meer leuke creatieve dingen staan op het programma. Op de Azoren heb ik zelf weer mijn hart kunnen ophalen door te schilderen met de camera. De omgeving met zwarte rotskusten was hiervoor dan ook fantastisch. Straks mag jij een heel weekend aan de slag en leer jij alle ins en outs hoe jij met je camera kan schilderen. En nog veel meer.
Meer informatie kun je hier vinden.

SMARTPHONE FOTOGRAFIE PLEKKEN VRIJ

Voor de smartphone workshop op zondag 5 september in Rotterdam zijn er nog 2 plaatsen vrij. Heb je interesse dan kun je hier alle info vinden en/of aanmelden.
Voor de smartphone workshop in de natuur op zondag 12 september in Amerongen zijn er nog 2 plaatsen vrij. Heb je interesse dan kun je hier alle info vinden en/of aanmelden.

Extra Lensbaby workshops 

Dit jaar is het een moeilijk Dahlia jaar. Veel knollen zijn er gaan rotten door de vele regen als je ze als knol in de grond deed na de kou. Als plant overleven ze dat nog wel als je de knollen hebt voorgetrokken maar rechtstreeks in de tuin is dat toch een ander verhaal. Helaas zijn er daarom niet zoveel dahlia's in de pluktuin als gehoopt.
Daardoor zijn er een paar plekken vrij gekomen en ik wil die graag opvullen met Lensbaby workshops. Heb jij dus nog geen data kunnen vinden voor de Lensbaby dit jaar dan is dit je kans. Of je nu beginner bent of niet dat maakt niet uit. Iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau. Wil je graag een lens lenen anders dan op mijn website aangeboden (nikon of canon) laat het me weten dan kan ik er een regelen. En als we geluk hebben en mijn dahlias volop bloeien neem ik alsnog Dahlias mee in vazen en kun je je hart ophalen. Zelf fotografeer ik ze altijd in de vaas. Daardoor krijg je creatievere vormen, kleurexplosies omdat er meer bij elkaar staan en je zelf je achtergrond kunt bepalen. Het is relaxed en super leuk. Daarnaast staan er nog meters hoge cosmea, grote zonnebloemen en diverse andere plukbloemtjes in het nieuwe pluk gedeelte. In de prachtige pluktuin zelf is er ook nog van alles te zien. Kortom lijkt het je leuk om erbij te zijn meldt je dan aan via de Lensbaby Dahlia Diva's workshop pagina. 

Nieuwe Lensbaby city data

Er zijn weer nieuwe Lensbaby city data bijgekomen. kijk op de pagina's voor de nieuwe data.
Arnhem: meer info of aanmelden 
Rotterdam: meer info of aanmelden 

Onderstaande foto is gemaakt met de Lensbaby Obscura (pinhole )die ik op het moment aan het uittesten ben. Een bijzondere en leuke uitdaging maar niet makkelijk.

Nog enkele plekken voor in oktober.

Er zijn nog een aantal plekjes vrij bij de zwart wit macro workshop op 10 oktober in Amerongen. Meer info.

Macro abstract woe 20 oktober nog 1 plek vrij in het speulderbos. Meer info.

Multiple in Motion (ICM) in het amerongse bos woe 27 oktober nog 3 plekken vrij. Meer info.

Alle workshops zijn verder vol. Ik moet nodig nieuwe data voor het volgende jaar maken. :)
Ik houd jullie op de hoogte hiervan.

Geniet van de zomer verder en hopelijk wordt het wat droger.

Hartelijke groeten

Andrea
Facebook
Twitter
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
iD-Graphickx · Dorpsstraat · IJzendoorn, Gelderland 4053HN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp