Hallo allemaal,

Zijn jullie al op vakantie geweest? Wij hebben heerlijk mogen genieten op Sardinië. Ben je benieuwd hoe Sardinië eruit ziet dan kun je via mijn instagram account bij Hoogtepunten mijn opgeslagen stories bekijken.

De eerste drie daagse privé workshop is van start gegaan, super fijn.

Ik ben blij met de vele aanmeldingen van de smartphone workshops. Heel erg bedankt allemaal. Ik vind dat ook zo leuk om te doen. Lekker licht gepakt op pad en zo relaxt. Vandaar voor Rotterdam een nieuwe datum want die zat alweer vol. As zondag weer een dagje op en neer naar Antwerpen die ook vol zit. Gezellig heerlijk op de fiets door Antwerpen. Ik heb er super veel zin in.
En niet te vergeten de bedrijfsuitjes. Zoekt jouw eigen bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt nog een leuk team uitje dan is een smartphone workshops hier heel erg geschikt voor.

De workshops voor het najaar beginnen weer vol te lopen. En omdat de twee dahlia workshops ook zo hard gingen is er een nieuwe data op Zaterdag 9 september. Er zijn nog plekken vrij. Wie weet zie ik je daar.

 

Nog plekken vrij voor Zee in beweging as vrijdag 25 augustus.

Lekker uitwaaien aan zee, schilderen met je camera. Er is nog plek ga je mee?
Hier kun je alle info vinden.

Nog plekken vrij voor Dahlia Diva's op zaterdag 9 september 2023

Een explosie van kleur en vormen zal het tijdens deze workshops zijn. Ze zijn prachtig. Slakken, lichtjes en water. We gaan er een feestje van maken. Doe je mee?
Hier kun je alle info vinden.

Smartphone workshop data 

Er zijn weer nieuwe data bij voor sommige steden. Hier kun je alle info vinden.

Overige workshop data najaar: hier alle info.

Lighroom cursus

Ik ben bezig met het opzetten van een live Lightroom cursus of via Zoom. Ik hoor regelmatig om me heen dat mensen dit missen. Online is er genoeg maar live niet zoveel waar je ook gelijk vragen kunt stellen. Als jij interesse hebt en je wilt op de hoogte gehouden worden hiervoor stuur mij dan even een berichtje laat me dan ook even weten wat je voorkeur heeft. Live of via Zoom. Alvast bedankt.  hier kun je reageren per mail.

Ik wens jullie een hele fijne nazomer.
Warme groeten

Andrea

Facebook
Twitter
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
iD-Graphickx · Dorpsstraat · IJzendoorn, Gelderland 4053HN · Netherlands