Nieuwsbrief Theaterfestival Boulevard: nog twee nachtjes!

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zover! De feestelijke aftrap van alweer de vierendertigste editie Theaterfestival Boulevard. Op donderdag 2 augustus gaan we gezamenlijk van start op het festivalplein. Om 19:00 uur krijgen we hier prachtige muziek van de Zuid-Afrikaans-Belgische jazz-zangeres Tutu Puoane te horen, en straattheater van La Contrabande. Op donderdag kun je al volop genieten van voorstellingen, zo kun je bijvoorbeeld naar Compassie. De Geschiedenis van het Machinegeweer van Milo Rau, naar Kamagurka - Voorbij de Grenzen van de Ernst en naar Big Bears Cry Too van Miet Warlop en naar tal van tentjes.
Complete Programma
Wild Vlees - Dear friend, wolves have always eaten sheep

Literatuur op Boulevard
Liever de hele vakantie in de schaduw en met de neus in de boeken? Begrijpen wij als geen ander. Daarom brengen wij ook snoeiharde literatuur op het podium! In de schaduw van een theaterdoek kun je genieten van Kamagurka - Voorbij de Grenzen van de ErnstDe Waard en zijn Gasten XL, Voorleessessies in de tuin van het Josephkwartier, Erwin Mortier's Verboden Gebied: Vrouw in Niemandsland, gebracht door Elsie De Brauw en geregisseerd door Johan Simons, of je gaat naar Ben Duke's versie van Juliet and RomeoDe komende dagen neem je alleen het programmaboekje mee in de tas. Dat scheelt sjouwen!

Hardlopers
Er zijn al een paar voorstellingen (bijna) uitverkocht, zoals Laika - Cantina; Boukje Schweigman - Dreef; BonteHond - IK, en veel andere voorstellingen. Wees dus snel met het aanschaffen van je kaartjes!
Eten op Theaterfestival Boulevard
Dit jaar is Noord-Brabant uitgeroepen tot de European region of Gastronomy, waar de aandacht gaat naar food in de breedste zin van het woord. Ook bij ons staat goed en lekker eten hoog in het vaandel. Ons eigen restaurant LOF gaat ook dit jaar weer zalige pannetjes mosselen met patat serveren, daarnaast verwelkomen we KIEP, het nieuwe kiprestaurant, heeft Bij Jeroen de nieuwe naam FAAM en kun je in het Josephkwartier genieten van Midden-Oosterse gerechten. Daarnaast staan er weer een aantal heerlijke foodtrucks over het plein verspreid. Ook kun je tijdens voorstellingen smakelijk genieten, zoals bij Laika - Cantina en Slachtsessies / De Lekkere Man
Complete Programma
Copyright © 2018 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Our mailing address is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.