AV-dag 2019
Bekijk de webversie

Programma

Ontwikkelingen in accountancyland gaan snel. Maar hoe snel precies? Wij roepen de accountants op: bepaal je rol! Succesvolle kantoren maken keuzes. Is er die ene zaligmakende keuze? Jouw keuzes komen voort uit jouw businessmodel, je klanten/ondernemers en hun vragen. Advieskantoor? ZZP-dienstverlener? Local hero? Full service? Specialist? Of een mix? Prima, maar #hoedanprecies? #Pakjekans: mogelijkheden en kansen genoeg. Maar dan wel allemaal strak georganiseerd.

We starten plenair met een sessie over economie, technologie en regelgeving en wat is de rol van de accountant. Daarna tijd voor de beursvloer, productsessies, inhoudelijke sessies en een lunch.

In de middag zijn er twee rondes van parallelsessies over o.a. btw, tuchtrecht, belastingplan 2020, rondetafel ICT, WAB en Goed en kwaad in de MKB-praktijk.

Het inhoudelijke programma sluiten we plenair af met één van dé trendwatchers van dit moment Deborah Nas.


Borrel & loterij

Wij proosten graag met jou op ons eerste lustrum van de AV-dag. Tijdens de borrel vindt er een loterij plaats waar je leuke prijzen kunt winnen. Bijvoorbeeld: een Max Verstappen pakket, het officiële wielrentenue van Jumbo-Visma, een tuinhaard, een Sigma Sporthorloge PC 26.14, een Lamzac, twee weekendtassen, VR brillen, een airpod, een ICT scan ter waarde van € 960,- en een jaar gratis gebruik van een softwarepakket. Meld je nu aan!

Tot de 24ste!

Het AV-team

JA, IK KOM NAAR DE AV-DAG
 
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief