Beste meneer / mevrouw Do
Heeft u ook zo genoten van de spectaculaire Eurovisie Songfestival finale? Het Eurovisie Songfestival stelt nooit teleur en dat bleek ook zaterdagavond weer het geval: tijdens een zinderende finale ging Oekraïne er met de winst vandoor. Kalush Orchestra van Oekraïne kreeg massaal de stem van het thuispubliek. Namens Nederland haalde S10 een mooie elfde plek.

Een uniek aandenken aan het Eurovisie Songfestival mag niet ontbreken: voor de echte Eurovisie-fans zijn er nog steeds mooie accessoires van het Eurovisie Songfestival beschikbaar op de website. De gouden ketting met 14 karaat vergulde hanger is nog verkrijgbaar, evenals het puur zilveren sieraad. Beide zijn geslagen door de Koninklijke Nederlandse Munt en zijn ontstaan door een bijzonder ontwerp uit water.

Alle Rotterdamse hoogtepunten
De hoogtepunten in Rotterdam herbeleven wanneer u maar wilt? Dat doet u met de jaarset 2020. Deze is nu nog beschikbaar én bevat de Zilveren Eurovisie Songfestival penning. Ontdek het aanbod online en bestel uw unieke Eurovisie Songfestival sieraad online!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Eurovision Song Contest Ketting Zilver
Bekijk en bestel: Eurovision Song Contest Ketting Verguld
Bekijk en bestel: Jaarset Nederland 2020
Privacy  •  Voorwaarden