Nominaties HISWA Boot van het Jaar | 100.000e geredde door KNRM | Spaaractie

3 years ago
  • Html
  • Text
Evenement in Zicht: Testevenement Eredivisie Zeilen E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in je webbrowser.
Beste John,
In deze nieuwsbrief vind je het laatste watersportnieuws, leuke aanbiedingen en uiteraard ook informatie over de HISWA Amsterdam Boat Show 2016, van 16 t/m 20 maart in Amsterdam RAI. Bekijk de website voor meer informatie.

Nominaties HISWA Boot van het Jaar bekend!

Vier zeilboten en vijf motorboten zijn uitverkoren als kanshebbers voor de ‘HISWA Boot van het Jaar 2016’. De nominaties zijn toegekend door een onafhankelijke vakjury. Voor de ‘HISWA Zeilboot van het Jaar 2016’ betreft dit de Hanse 315, Dragonfly 25, Maxi 1200 en de Italia 9.98. De strijd om de ‘HISWA Motorboot van het Jaar 2016’ gaat tussen de Boarncruiser 1200 Elegance, de Aluqa Abalone 28, de Super Lauwersmeer Evolve OC, de Spoker Saloon en de Lillebror 78. De winnaars worden tijdens de opening van HISWA 2016 bekend gemaakt!
Lees meer »

KNRM brengt 100.000ste geredde veilig aan wal

Sinds de oprichting van de reddingorganisatie in 1824 hebben redders van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) maar liefst 100.000 mensen uit noodsituaties op zee gered! De 100.000e geredde zat dinsdag 15 september aan boord van een zeiljacht dat op het IJsselmeer ter hoogte van Enkhuizen met een tros in de schroef stuurloos ronddreef. Het KNRM reddingstation Enkhuizen bracht het schip, met zes opvarenden aan boord, veilig in de haven.
Lees meer »

Evenement in Zicht: Testevenement Eredivisie Zeilen

De Nederlandse Eredivisie Zeilen start op 2, 3 en 4 oktober met een testevenement in Almere. Op dit moment zijn zestien clubs ingeschreven voor deze generale repetitie in aanloop naar de competitie die in het voorjaar van 2016 van start gaat. Vooruitlopend op de start van de Eredivisie heeft Nederland een wildcard gekregen voor de SAILING Champions League, de internationale finale van de verenigingscompetitie die inmiddels al in 14 landen wordt georganiseerd.
Lees meer »

Wist je dat...
Nederland voor 11% uit water bestaat?

Hiermee staat Nederland in de top 3 van Europese landen met het grootste wateroppervlak. Alleen Finland (16%) en Zweden (12%) blijven ons voor.

Fan van HISWA?

Word fan van onze Facebook pagina en blijf het hele jaar op de hoogte van leuke watersport nieuwtjes, acties, aanbiedingen én natuurlijk het laatste nieuws over de HISWA Amsterdam Boat Show!
Vind HISWA leuk op Facebook »
Advertorial

School at Sea zoekt sponsoren

School at Sea is een ontwikkelingsreis voor jonge mensen. In oktober varen 30 leerlingen en docenten uit voor een 6 maanden durend schoolprogramma, waarbij de leerlingen om de dag een studie- en een zeildag hebben. De route volgt de historische West - Indische handelsroute naar de Cariben en de deelnemende scholieren gaan hiervoor zelf op zoek naar sponsoren en donateurs. Heb je interesse in sponsoring of een andere vorm van ondersteuning?
Lees meer »

AANBIEDINGEN

EasyONE AIS MOB met reddingsvest!

Koop nu een EasyONE AIS MOB/PLB en krijg 50% korting op een Besto reddingsvest. De EasyONE is volledig automatisch, zend 36 uur en heeft een bereik van 8 mijl. De EasyONE zet de drenkeling op de kaart en maakt snel redden eenvoudig.
Ga naar www.easyone.nu en gebruik de code HISWA2016 »

Spaar alvast voor je watersportartikelen voor volgend jaar!

Spaar alvast voor je watersportartikelen voor volgend jaar en je krijgt van Vrolijk Watersport een uitstekend rendement van wel 10% tijdens HISWA 2016.*
Hoe werkt het?
1. Koop via de Vrolijk Watersport webshop een spaarhuisje (franco zending) a € 9,95 voor 15/10/2015
2. Je spaart tot de HISWA 2016
3. Vrolijk Watersport verhoogt het gespaarde bedrag met 10% en het totaal kun je bij hen besteden

* De regels
1. Het gespaarde bedrag plus de 10% kun je bij Vrolijk Watersport besteden op HISWA 2016 of in de winkel van 16/03/2016 t/m 20/03/2016
2. De 10% wordt niet uitbetaald
3. Het totale bedrag is ook geldig voor aanbiedingen en acties
4. In de actieperiode kun je 1x gebruik maken van deze spaarregeling

Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook
Organisatie: Partners:      
Disclaimer
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Alle e-mailberichten van RAI Amsterdam zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie, noch voor de tijdelijke ontvangst, kan RAI Amsterdam aansprakelijkheid aanvaarden. Evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend. RAI Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.
Contact   Disclaimer   Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019