23 februari 2023
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail feb
image
[BCE23] Rick van Dorst: 'Ik geloof niet in platte productadvertenties met Canon als afzender'
Rick van Dorst is ‘Contentmaker en -bewaker’ bij Canon. Tijdens zijn presentatie op het Branded Content Event 2023 gaat hij in op de branded content-aanpak van Canon in en rondom het tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje’.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
100 jaar oude voice-over in jubileumfilm 100 jaar Monuta
Op 23 oktober 2023 bestaat uitvaartorganisatie Monuta 100 jaar. Het jubileumjaar wordt ingeluid met de lancering van een video over de ontwikkelingen in 100 jaar afscheid en de rol die Monuta daarbij gespeeld heeft. Het verhaal in de film wordt verteld door de 100-jarige Greetje.
lees verder
twitter facebook linkedin
Om deze 3 trends in de bezorgmarkt kun je in 2023 niet meer heen
[advertorial] Het onderdeel van e-commerce dat misschien wel de grootste impact heeft op de klantbeleving is de bezorging. De consument wordt op dit gebied steeds mondiger en veeleisender. Voor webshops loont het om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Jan Wijn, oprichter van Trunkrs, deelt zijn visie op de ontwikkelingen in de bezorgmarkt in drie trends.
image
Oeteldonk 'heer en meester' tijdens carnaval op social media
Clipit deed onderzoek naar de openbare online- en social media data in de meest populaire carnavalssteden van Nederland. Een analyse van deze data laat zien dat in 2023 Den Bosch (Oeteldonk) op nummer 1 staat, gevolgd door Breda (Kielegat) en Eindhoven (Lampegat).
lees verder
twitter facebook linkedin
image
ISH gooit nieuwe merkidentiteit op straat
ISH Dance Collective lanceert in februari een nieuwe merkidentiteit, ontwikkeld door Studio Tomis. ISH brengt straatdisciplines naar het theater. De nieuwe merkidentiteit is erop gericht om dit Amsterdamse collectief en de straatcultuur die het vertegenwoordigt, een podium te geven en te laten groeien.
lees verder
twitter facebook linkedin
Social media in 2023: creators aan de macht
[advertorial] Het stormt in het social media landschap. Platformen als Facebook en Instagram staan onder grote druk van TikTok. En Snapchat en Twitter hebben grote ontslagrondes achter de rug. Tegelijkertijd blijft ons gebruik toenemen. Wat kunnen we verwachten? In het Digital Marketing Trendrapport 2023 neemt Bart Meerdink, samen met Social- & content expert Sonja Loth, de ontwikkelingen onder de loep.
image
Beyond Meat lanceert plantaardig Chicken-Style assortiment in Nederland
Beyond Meat, een voorloper op het gebied van plantaardig vlees, breidt het aanbod uit in Nederland met een reeks overheerlijke plantaardige Chicken-Style producten, waaronder de gloednieuwe Beyond Burger Chicken-Style, Beyond Schnitzel, en Beyond Tenders.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
SAN en MarketingTribune zoeken Next Merkenbouwer; nomineren kan nog tot 2 maart!
SAN en mediapartner MarketingTribune zijn op zoek naar Next Merkenbouwers: jonge talenten die een aanmoediging en waardering verdienen. Nomineren kan tot 2 maart 2023.
lees verder
twitter facebook linkedin
[LAATSTE DAG] Early Bird korting!
[advertorial] Het Branded Content Event is dit jaar terug met een nieuw en actueel thema dat luidt: 'Create the Content Connection'. Branded content is relevanter dan ooit voor merken die de verbinding met de consument of klant zoeken. Maar hoe zet je Branded Content het beste in? Deze vraag en nog vele anderen worden beantwoord tijdens het Branded Content Event op 16 mei 2023. Vandaag is de laatste dag waarin je tickets met 100 euro korting kunt bestellen. Wees er dus snel bij!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.