Den Haag krijgt Manhattan aan de Laak | Steeds strengere regulering verlamt vrijehuursector
Vastgoedmarkt
Woningnood & hoogbouw
Online versie
Het Nationale Woningmarkt congres
De woningmarkt zit op slot. Hier moet wat aan gedaan worden. Hoe gaan we dit aanpakken? Is hoogbouw misschien de oplossing? Lees meer in onderstaande artikelen. 
IVBN: 'Noodknop veel erger dan buy-to-let
IVBN: 'Noodknop veel erger dan buy-to-let
Het aanbrengen van een noodknop voor middenhuurwoningen is volgens institutionele beleggers in vastgoed (IVBN) vele malen schadelijker dan de toenemende praktijk van beleggers om panden te kopen om deze direct door te verhuren (buy-to-let). 
Den Haag krijgt Manhatten aan de Laak
Den Haag krijgt Manhattan aan de Laak
De 'verkeerde kant' van station Hollands Spoor is het toneel van een prestigieuze gebiedsontwikkeling. Na 2020 verrijzen hier wolkenkrabbers, hippe cafés en werk-en studiefaciliteiten langs een wandelboulevard en waterfrontpark. 
Steeds strengere regulering verlamt vrijehuursector
Steeds strengere regulering verlamt vrijehuursector
De steeds ingrijpende regulering, hoge grondprijzen en dito bouwkosten drijven ontwikkelaars en beleggers uit het middenhuursegment. Amsterdam en Utrecht lijken in te zien dat te streng beleid contraproductief werkt. 
De toekomst van hoogbouw
De toekomst van hoogbouw
In drukke steden kun je met hoogbouw snel de woningnood verlichten en speel je tegelijk slim in op het duurzaamheidsvraagstuk. Is hoogbouw de toekomst? Kom naar het congres op dinsdagochtend 29 oktober in Rotterdam. 
Het nationale woningmarkt congres
Het Nationale Woningmarkt congres
De woningmarkt zit op slot. Waar liggen de kansen en uitdagingen om de woningnood tegen te gaan? Deze vraag wordt beantwoord iop dinsdagmiddag 29 oktober tijdens het Nationale Woningmarkt congres in Rotterdam.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright