Nieuwsbrief van 6-9-18 6:55:00
Online bekijken

Noodverlichting | Diffusers | Banier- en leuningverlichting - Bij ons gaat een lichtje op!

Noodverlichting op spanningsrail

Installateurs sluiten noodverlichting steeds vaker aan op spanningsrails. Dit vanwege het hoge installatiegemak. Zo zijn de armaturen eenvoudig aan de spanningsrail te klikken en hoeft u geen stroomdraad te trekken. Ook de armaturen van Famostar zijn voor spanningsrails te leveren.

PyraSied helpt met het vinden van de perfecte diffuser

Wanneer je een led strip of andere vorm van verlichting achter een standaard plaat plaatst, zie je vaak nog duidelijk de lichtbron zitten. Dit is echter niet gewenst; het is het mooist wanneer het licht egaal is. Er zijn veel verschillende toepassingen voor egale verlichting en elk heeft een andere aanpak nodig. PyraSied kan jou helpen met het vinden van de perfecte diffuser.

Eskaled energiezuinige noodverlichting

Gemiddeld verbruikt een noodverlichtingsarmatuur met TL lamp 131 kilowattuur per jaar. Daarom is het direct lonend om bij groot onderhoud de oude armaturen te vervangen door nieuwe energiezuinige ESKALED armaturen van Saval. De moderne LED technologie heeft een 60% lager energieverbruik en levert niet alleen een directe kostenbesparing op maar zorgt ook voor een reductie van de CO2 uitstoot. Nu overstappen naar ESKALED is een slimme keuze die past in duurzaam ondernemen.

PoleLed ledverlichting voor vlaggen en banieren

Limeta ontwikkelde een duurzaam en energiezuinig led-verlichtingssysteem waarmee vlaggen en banieren dag én nacht goed zichtbaar zijn. Het unieke, gepatenteerde verlichtingssysteem bestaat uit een krans van powerleds die zich in een cirkel rondom de mast bevinden en voor een heldere, gelijkmatige lichtverdeling zorgen. De led-lampen (CREE®) zijn goed voor circa 35.000 uur verlichting. Het PoleLed verlichtingssysteem leent zich voor vrijwel alle typen bestaande en nieuwe masten. De hoogwaardige led-techniek is ook verwerkt in een vadalismebestendig armatuur.

ILLUNOX RVS leuningsysteem met LED verlichting

Met ILLUNOX® kan een maatwerk RVS (glas)balustrade of muurleuning samengesteld worden voor de meest uiteenlopende projecten. Het handgreepprofiel is naar keuze te bepalen in vorm en diameter. Op basis van de verlichtingswensen of -eisen kan gekozen worden uit debeschikbare verlichtingssterkten en -kleuren. In elke LED lijn zijn OSRAM LEDs met hoge kwaliteit toegepast.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.