Nieuwsbrief van 28-3-19 7:01:00
Online bekijken

Waarom 4 jaar accugarantie als je dubbel zo lang kunt krijgen?

Dubbel zo lange accugarantie!

Al sinds 2005 geeft Famostar als enige noodverlichtingsfabrikant 10 jaar garantie op haar armaturen. Nu komt daar 8 jaar garantie op haar accu’s bij. Uniek in de markt!

Geen kippenhok in groene huiskamer Hotel Jakarta

Het in 2018 geopende Hotel Jakarta heeft de ambitie om de huiskamer van Amsterdam te willen zijn. Daarom is een goede akoestiek van groot belang. Dankzij toepassing van het Armstrong ELEGANZA-plafond in het restaurant (ELEGANZA heeft een klasse A-geluidsabsorptie) kunnen hotelgasten in alle rust dineren en is de privacy en spraakverstaanbaarheid gewaarborgd.

Beloopbaar Daklicht - mooi, functioneel en 100% veilig

Het Beloopbaar Daklicht is geschikt zowel voor woningen als kantoren. Denk bijvoorbeeld aan een dakterras of een kelderkoekkoek. Onder woningen wordt eveneens verstaan: ziekenhuiskamers, hotelkamers e.d.. De transparante ruit is aan de buitenzijde voorzien van een anti-slipcoating en heeft een stijlvolle zwarte zeefdruk rand. Waar privacy gewenst is, kan de ruit desgewenst ook in matglas worden uitgevoerd. In verband met de beloopbaarheid ligt de ruit volledig vlak op de opstand.

Kooltherm K108 Spouwplaat beschikt over milieuvriendelijk keurmerk DUBOkeur

Naast efficiënt en rendabel is deze ideale spouwmuurisolatie dus nu ook erkend milieuvriendelijk. De Kooltherm K108 Spouwplaat is niet alleen een duurzame keuze. Dankzij de unieke lambdawaarde van 0,018 W/m⋅K kan zeer slank gebouwd worden met behoud van hoge thermische prestaties...

Unidek Aero meest verkochte dakelement van Nederland

Volgens Onderzoeksbureau GfK was het Unidek Aero dakelement met een Rc-waarde van 6.0 het meest verkochte dakelement van Nederland in 2018. Het element van Kingspan Unidek is voorzien van geïntegreerde verstijvers waardoor grote overspanningen zonder tussengordingen mogelijk zijn. De elementen worden perfect op elkaar aangesloten door de bijbehorende luchtdichte toebehoren, zodat koudebruggen worden voorkomen.

Volle dag tijdwinst met nieuwe primer Forbo Eurocol

Forbo Eurocol introduceert een nieuwe 2-componenten-epoxyprimer, genaamd 023 Euroblock Fast, die extreem snel droogt. Hierdoor kan al na drie uur een tweede primerlaag worden aangebracht of kan de vloer op een andere wijze worden afgewerkt. Bij een traditionele 2-componenten-epoxyprimer bedraagt de droogtijd van elke laag doorgaans 24 uur. De nieuwe 023 Euroblock Fast levert de project- of woninginrichter dus een volle dag tijdwinst op.

Duurzaam en modern ontwerp met CO2-neutraal Marmoleum Concrete op de vloer

De gemeente Alkmaar heeft onlangs haar stadskantoor verbouwd om de meest innovatieve 100.000+ gemeente van Nederland te worden op het gebied van dienstverlening en onderlinge samenwerking. Zo werd onder andere besloten het CO2-neutrale, gietvloergelijkende Marmoleum Concrete van Forbo Flooring toe te passen dat mooi past in het lichte, meest witte en vooral ook open en duurzame nieuwe interieur.

Solatube brengt weer daglicht in banketbakkerij

Banketbakker Phideca, of ook wel bakker Philippe heeft in 20 jaar tijd verschillende verbouwingen achter de rug. In een bakkerij is voldoende daglicht van groot belang, vooral op de werkbank. Vandaar dat daglicht in de meest recente verbouwing een grote rol heeft gespeeld...
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.