Nooit meer boodschappen doen!

3 years ago


Text only:

HuskKlik hier om de online versie te bekijkenTijdens je wintersport verblijf je vaak in een appartement en moet je dus zelf voor je eten zorgen. Na een vette dag op de piste heb je vooral honger, en heb je geen zin om nog boodschappen te moeten doen in de lokale supermarché.

Dat snappen wij en daarom is er nu het Husk Foodpackage! Een volledig verzorgd boodschappenpakket met daarin genoeg voor 7x ontbijt en 6x avondeten voor 2 of 3 personen. Gewoon ter plekke af te halen bij de reisleiding, dus niks geen gesjouw vanuit Nederland, maar wel lekker met je vertrouwde Hollandse (pinda)kaas en pannenkoeken. En dat voor de super voordelige prijs van €50 per persoon. Die moet je hebben!

Hou je van wat meer luxe en wil je 's ochtends en 's avonds gewoon ergens aan kunnen schuiven? Dan bieden we op veel bestemmingen ook de mogelijkheid om ontbijt en diner bij te boeken. Bekijk hieronder alvast een paar toppers waar je kunt kiezen tussen een Foodpackage of halfpension. Residence La Crete du Berger La Joue du LoupInclusief skipasSkilift op loopafstandVerwarmd zwembad€269Residence de la Foret FlaineInclusief skipasDicht bij het centrumSkilift op 100m€359Residence Aiguille Lodge Les Deux AlpesInclusief skipasDirect aan de pisteNederlands team€419Residence Les Temples du Soleil Val ThorensInclusief skipasGeheel gerenoveerd zomer 2015Direct aan de piste€439Contact
Tel : 0900 - 8822 (75 c.p.g.)
Fax: 010-2802169
E-mail: info@husk.nl
Internet: www.husk.nl
PS: Deel deze mail met je vrienden!
Home  Bestemmingen  Zoek en Boek  AanbiedingenAangemeld met e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Afmelden voor de nieuwsbrief

Winter.husk.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow Abroad Tourist agency Country | Continent
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019