Win bestsellers * Eerste hulp bij ongewenst urineverlies * En beleef verrassend noord Duitsland
Zin Magazine 4/5

Zin Magazine 4/5

Samen zingen verbindt. * Beugelbekkie op je 55ste. * En groen op je bord!
Zin
Uit de dubbeldikke Zin 4/5
Actrice en producer Johanna ter Steege

Na 35 jaar acteren in andermans producties neemt Johanna ter Steege (1961) steeds meer het heft in eigen handen. Ze produceerde twee locaties theaterspektakels op de voormalige Vliegbasis Twente en zit daarmee bovenop de actualiteit.

Zin
Waarom niet?
Thrillerschrijver René Appel

Hij schrijft graag dialogen, misschien omdat hij als taalwetenschapper geïnteresseerd is in spreektaal. Toch is René Appel vooral thrillerschrijver. Zijn 26ste boek is zojuist verschenen en te winnen. ‘Een moord is voor mij geen hoogtepunt om te beschrijven, eerder een ‘noodzakelijk kwaad.’

Zin
SRC Reizen & Zin
Beleef verrassend Noord-Duitsland!

Duitsland is al jaren een favoriet vakantieland, maar dan vooral het romantische Beieren in het zuiden. En dat terwijl er in het noorden nog zoveel te ontdekken valt. Hier bewonder je pastelkleurige gildehuizen, stoere pakhuizen en statige krijtrotsen. Noord-Duitsland is een Geheimtipp die je niet mag missen!

Zin
9 praktische tips
Ongewild urineverlies?

Urine-incontinentie is het ongewild verlies of niet kunnen ophouden van urine, bijvoorbeeld tijdens het lachen, hoesten, springen of tillen. Geen fijn onderwerp, maar ruim een miljoen Nederlanders kampen met dit probleem, waarvan 75% vrouwen.

 

Zin
Atlas
Het verhaal van Pa Salt

Ben jij fan van de Lucinda Riley serie De zeven zussen? Dan weet je vast dat op 11 mei deel acht verschijnt. Wij mogen drie boeken verloten én er is een podcast, waarin telkens één deel van de serie centraal staat.

Zin
Boost je haar
En voorkom een bad hairday

Wat is de beste haarverzorging tijdens de overgang? Hoe vaak wassen? Welke haarvitamines tegen haaruitval? In aanloop naar International Bad Hair Day (25 maart) delen we 15 tips om je haar te verzorgen en een bad hair day te voorkomen.

Zin
De natuur als inspiratie
3D geperste bloemsculpturen

Als kind ondergedompeld in de flora van de Tafelberg in Kaapstad, heeft kunstenares Shannon Clegg altijd interesse gehad in werken met natuurlijke materialen. Dit komt tot uiting in de serie Bouquet, 3D geperste bloemsculpturen in ingewikkeld geconstrueerd gaas.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden