Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 13 oktober 2016
Weetje: Miljoenen jaren geleden was de aarde veel warmer dan nu

Nooit te oud om te leren

Natuurlijk, leren gaat makkelijker als je jong bent. Maar er valt nog genoeg te leren als volwassene! We prikken zeven hardnekkige mythes door over leren in deze nieuwe Quest Psychologie!





Ben jij een doorzetter?

Doorzettingsvermogen zegt misschien meer over hoe goed je kunt leren dan je IQ. Hoe zit het met jouw doorzettingsvermogen? Laat je uitdagen.



 





Hebben kleinere mensen ook kleinere hersenen?

Zijn de hersenen van kleine mensen kleiner? Zo ja, zijn ze dan ook minder intelligent? Bekijk het antwoord in deze animatievideo, en vergeet het hem niet te delen met je kleine vrienden!





Herken jij de voedselmythes?

Van bananen raak je verstopt, ’s avonds na achten eten is ongezond en cola is goed voor je darmen. Toch? Nee dus. Het barst van de mythes over voedsel. Kun jij zin van onzin onderscheiden?

 





Blader alvast door de Quest Psychologie

Naast leertips, lees je veel meer in dit nieuwe nummer. Over het besturen van een auto met je gedachten. Over hoe je spreekt in het openbaar, je hoofd koel houdt op de woningmarkt en of je vechtende kinderen uit elkaar moet houden.





Is elektrisch rijden wel zo zuinig als het lijkt?

Auto's met een verbrandingsmotor hebben hun beste tijd gehad. De elektrische auto moet een duurzame vervanger worden. Is dat wel een goed alternatief?





Korting op alle spellen!

Het wordt weer sneller donker. Daarom krijg je nu 20% korting op alle spellen in de webshop van Quest! Speel in de herfstvakantie een leuk potje Crozzit of Quiz it junior. Gebruik de kortingscode HERFST. Wie nodig jij uit voor een spelletjesavond?