Officieel Hurtigruten vertegenwoordiger voor Nederland


Beste reiziger,

Het Noorderlicht is weer gesignaleerd in het Noorden van Noorwegen! Hoe bijzonder is het als u dit natuur fenomeen zou kunnen aanschouwen?

Ondanks dat we geen invloed hebben op het weer, maakt u aan boord van Hurtigruten een goede kans op het Noorderlicht. Niet ver van de kust, maar toch weinig licht vervuiling van steden, zijn de condities ideaal. Om het u nog makkelijker te maken, kunt u uw Noorderlicht alarm in de hut aanzetten. Zo bent u als eerste op het dek en kunt u genieten van de Aurora Borealis! U boekt al een 12-daagse Noorderlichtreis Bergen - Kirkenes - Bergen incl. volpension vanaf 999 euro per persoon. 

Naast deze zeer aantrekkelijke aanbieding geniet u ook nog steeds van hoge kortingen voor verschillende reizen naar Antarctica of bekijk onze 16-daagse Hurtigruten bus & treinreis met vertrek in mei en september 2020 

Bekijk hieronder een selectie van de aanbiedingen of neem een kijkje op
www.bbi-travel.nl voor alle Hurtigruten Noorderlicht reizen. 

Met vriendelijke groet, 

Het BBI Travel Team

12-Daagse Hurtigruten Noorderlicht reis

Beleef de Noorse kust aan boord van Hurtigruten en ga mee op jacht naar het Noorderlicht! Bezoek de Noordkaap en geniet van het gastronomische menu. 

NU vanaf 999 euro pp
 
07-Daagse Hurtigruten Noorderlicht reis 

Vaar noordwaarts van Bergen naar Kirkenes en beleef Hurtigruten in de winter tegen wel een heel voordelig tarief! Stap op de sneeuwscooter of doe een huskysafari! 

NU vanaf 679 euro per persoon 
 
08-Daagse Hurtigruten Arctic Wonders 

Een reis vol belevenis! Ga op jacht naar het Noorderlicht, passeer de Poolcirkel, breng een bezoek aan de Noordkaap en sluit uw reis af met een overnachting in het sneeuwhotel dichtbij de Russische grens! 


Dagelijks vertrek van dec. 2019 t/m mar 2020
Vanaf € 1679 euro pp

 
Meer informatie
16-Daagse Hurtigruten bus & treinreis

Laat het vliegtuig maar staan want u kunt uw reis comfortabel per bus genieten vanuit Nederland. Ontvang 100 euro vroegboekkorting per persoon bij boeking voor 01.11.2019! 


Vertrek 05, 19 mei & 7 sept. 2020
Vanaf € 2930 euro pp



 
Meer informatie
13-Daagse expeditie Antarctica, hoogtepunten van het bevroren continent

2000 euro korting per persoon!

De Antarctische zomer trakteert u met zijn ongelooflijke fauna, zoals zeehonden, pinguïns en walvissen. Beleef Antarctica en maak herinneringen voor het leven. 

Vertrek 21 februari en 3 maart 2020
Vanaf € 5999,- NU € 3999,-
 
Meer informatie
Het seizoen voor Antarctica gaat bijna van start...!
Openingstijden
050 - 31 360 00
Ma - vr: 9:00u - 17:00u
Za & Zo: gesloten
Uitschrijven nieuwsbrief


Over BBI Travel
Wie zijn wij
Contact
Vacatures
Voordeeldata
Antarctica