Beste relatie
De Amerikaanse cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line heeft een vernieuwend concept geïntroduceerd met het Freestyle cruisen. U, als reiziger, staat centraal en heeft de keuze hoe laat, waar en met wie u dineert. Er zijn op de schepen van Norwegian Cruise Line dan ook gemiddeld 10 restaurants, waar u elk moment van de avond kunt binnenlopen.

Het entertainment aan boord is geweldig en er is voor iedereen iets te doen. Zo spelen er op vele cruises gezellige bandjes tijdens het wegvaren of geniet u van een lekker drankje in de piano bar of wellicht waagt u een gokje in het casino. De nieuwere schepen hebben ook bowlingbanen aan boord of zelfs een heuse kartbaan. De accommodaties aan boord zijn netjes ingericht en voorzien van alle gemakken.

Nieuw is dat Norwegian Cruise Lines u de keuze geeft om uw cruise 'basic' te boeken (dus alleen de cruise inclusief de maaltijden) of op basis van 'Premium All Inclusive' waarbij niet alleen alle drankjes zijn inbegrepen, maar ook de fooien en de WiFi.

Houdt u van comfort, dan zou u Norwegian Cruise Line moeten overwegen. De 15 schepen van Norwegian Cruise Line brengen u naar de mooiste en prachtige plekken. Zodra u aankomt in een haven heeft u genoeg tijd om de bestemming te ontdekken, iets waarvoor u bij andere rederijen soms geen tijd heeft. Norwegian Cruise Line heeft een bijzonder groot aanbod aan excursies en er is voor iedereen wat bij.

Wij selecteerden voor deze nieuwsbrief 4 bijzondere routes. Het gehele overzicht van Norwegian Cruise Line kunt u met de handige link hieronder bekijken.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw cruisevakantie!

Jeroen 't Hart
Sales Manager
Cruise overzicht Norwegian Cruise Line
Westelijke Caribbean Cruise
exclusief vluchten & transfers
Ontdek de mooiste plekjes van de Westelijke Caribbean met deze 8 daagse cruise vanuit Miami. U brengt een bezoek aan het nog onontdekte Roatan in Honduras, u gaat naar Harvest Cay in Belize en ontdekt Mexico in het prachtige Costa Maya en Cozumel. Met de Norwegian Gem verblijft u op een modern schip met veel faciliteiten voor een onvergetelijke reis.
Boek online
Canarische Eilanden Cruise
exclusief vluchten & transfers
Reis met het populaire schip Norwegian Spirit, vanuit Barcelona, via Casablanca naar Gran Canaria en Tenerife. Ook de hoofdstad van Madeira, Funchal staat op het programma en op de terugreis bezoekt u ook nog Malaga en Alicante. 11 fantastische dagen om samen te genieten; en dat tegen een aantrekkelijke prijs...
Boek online
Reisduur:8 dagen Middellandse Zee

8 fantastische dagen doorbrengen aan boord van de Norwegian Epic. Elke zondag vertrekt dit schip vanuit Barcelona voor een prachtige cruise langs plaatsen als Napels, Rome, Livorno, Cannes en Mallorca. Dit is een ideale cruise voor jong en oud vanwege de vele faciliteiten en de veelzijdigheid van de te bezoeken plaatsen.

Boek online
Bestemming: vanaf New York naar Florida en de Bahamas
Vanuit de Big Apple naar Florida en de Bahamas voor een tropische familie vakantie. Geniet van alle faciliteiten van het schip tijdens de zeedagen en trek er tijdens de stops op uit. Zwemmen met dolfijnen op de Bahamas of lekker luieren op het strand. Amuseer je bij een van de themaparken van wereldfaam, zoals Epcott Center en Disney.
Boek online
Ontdek Premium All Inclusive van Norwegian Cruise Lines (klik voor video)
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden |
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens