NN North Sea Jazz 2024 napret via NPO

26 juli 2024

NN North Sea Jazz 2024 zit er helaas alweer op, maar bij bij de NPO kun je nog volop nagenieten.

Via NPO Start op je televisie of online kun je de uitzendingen bekijken die NTR dit jaar heeft gemaakt. Op NPO Soul & Jazz hoor je de komende weken elke vrijdagavond tussen 23:00 en 24:00 een volledig concert. Deze vrijdag is dat Vulpeck. Klik hier voor de volledige planning.

Ook zijn de North Sea Jazz Talks van Andrew Makkinga terug te luisteren als podcast via deze link. En de podcast Get Out! NSJ editie met Benjamin Herman kun je hier terugluisteren.

Aftermovie NN North Sea Jazz 2024

Ook kun je de afgelopen editie herbeleven via deze korte videoterugblik.
Bekijk video

Curaçao North Sea Jazz Festival 2024



De volgende editie van NN North Sea Jazz vindt plaats op 11, 12 en 13 juli 2025. Maar je hoeft niet zo lang te wachten op je volgende portie North Sea Jazz.

Op 29, 30 en 31 augustus vindt de 10e editie van het Curacao North Sea Jazz Festival plaats. Check de line up op curacaonorthseajazz.com. Het festival opent op woensdag 28 augustus met een gratis toegankelijk concert van Candy Dulfer in Kura Hulanda Village.

Corendon arrangementen
Wil jij genieten van je favoriete artiesten in de zon? Corendon biedt hiervoor speciale reisarrangementen aan, inclusief vlucht, festivalticket en verblijf in enkele van de beste hotels van Curaçao. Kijk voor meer informatie op corendon.nl/jazz.

Speciale aanbieding
North Sea Jazz nieuwsbrieflezers krijgen een mooie korting van maar liefst €200 per boeking. Gebruik hiervoor de kortingscode NSJ24-08MCNL bij het afronden van je boeking. Geldig tot en met 28 augustus.

Meer informatie

Binnenkort Live

Diana Ross
ZO 11 AUGUSTUS
ZiggoDome, Amsterdam

Meer informatie
Durand Bernarr
DO 14 AUGUSTUS
TivoliVredenburg, Utrecht

Meer informatie
Corinne Bailey Rae
MA 19 AUGUSTUS
Amsterdamse Bostheater, Amstelveen

Meer informatie
Neil Frances
MA 4 AUGUSTUS
Melkweg, Amsterdam

Meer informatie
Meer concerten

northseajazz.com

Facebook
Twitter
YouTube
Spotify
Instagram

e-mailinstellingen | uitschrijven