Beste ,

Ondernemers in transport en logistiek staan continu voor uitdagingen, ook op het gebied van personeel. Er zijn echter tal van mogelijkheden om uw personeelsbeleid te verbeteren, zowel nu in coronatijd als straks, wanneer covid-19 weer onder controle is.

Hoe ga je bijvoorbeeld om met vergrijzing van je personeel? Hoe zorg je voor voldoende nieuwe instromers en voor een duurzame inzetbaarheid van je huidige personeel? Op deze en vele andere vragen krijgt u een antwoord tijdens het webinar van Nieuwsblad Transport in samenwerking met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Tevens komen diverse transportondernemers aan het woord. Dit webinar vindt plaats op vrijdag 15 mei om 11.00 uur.

Sprekers

U kunt het webinar volgen via computer, tablet of telefoon. Schrijf u kosteloos nu in om het webinar te kunnen bekijken. U ontvangt per e-mail een bevestiging. Tijdens het webinar kunt u live vragen insturen voor de sprekers!

Het webinar duurt ongeveer 45-60 minuten. Verhinderd op het tijdstip? Schrijf u toch in en ontvang na afloop een link naar de replay.

Alvast bedankt voor de belangstelling.

Met vriendelijke groet,

Robbert van Dijk
Coördinator Webinars
robbert.van.dijk@nieuwsbladtransport.nl



Weena 505 B18 | 3013 AL Rotterdam

Pas uw contactvoorkeuren aan

Indien u geen email meer wilt ontvangen over bijeenkomsten of webinars van Nieuwsblad Transport, dan kunt u zich hier afmelden.