Nationale Theaterkassa
Pip Goes Offline
 
Is het nog wel mogelijk; een leven zonder mobiele telefoon, social media of internet? Pip Pellens zoekt het antwoord op deze vraag! Door met zichzelf het experiment aan te gaan zal zij tijdelijk helemaal offline gaan.

Het resultaat van haar zoektocht is een voorstelling met daarin haar ervaringen en haar verhaal. In ‘Pip Goes Offline’ nodigt Pip je uit om je telefoon af te geven en volledig offline te gaan. In taal, zang en dans én met muzikale verrassingen neemt ze je mee aan de hand en laat ze zien dat een leven zonder mobiele telefoon, social media en internet ook een optie is.

Voor heel even dan... En O ja, Pip gaat ook nog 30 keer een bal hooghouden!

Als klant van de NTK ontvang je nu 25% korting per kaart bij de deelnemende theaters! Klik op onderstaande button om te kijken welke theaters mee doen!
 
Bestel je kaarten met korting!
Hanna van Hendrik is een groots theaterspektakel op Vliegveld Twenthe. Met o.a. Huub Stapel, Johanna ter Steege, een live band, vier motorcrossers en zeven koeien!
Hanna van Hendrik
Bestel nu kaarten!
Stil in mij is een musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit. Met een lach en een traan vol bekende Nederlandse popmuziek.
 
Yentl en de Boer
Bestel nu kaarten!
ROBOT is een openluchtvoor-stelling dat zich afspeelt in de nabije toekomst. Een toekomst waarin de cybermens al in je huis woont. Maar hoe?!
 
ROBOT
Bestel nu kaarten!
Ga in Paw Patrol Live - de Grote Race samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur! Eindelijk zijn ze in Nederland! 
 
Paw Patrol Live
Bestel nu kaarten!

Volg ons op Facebook en/of Instagram

en maak kans op 2 vrijkaarten voor
Rob de Nijs op maandag 25 maart aanstaande
in het AFAS Circustheater in Schevenigen!
 
Facebook Twitter Instagram
Nationale Theaterkassa