Koop nu je trouwaccessoires met 15% korting!

bij E.L. Cravatte met de code: TROUWEN15


Bij het samenstellen van een onvergetelijke look voor jou als bruidegom of voor stijlvolle bruiloftsgasten zijn kledingaccessoires de sleutel tot het verfijnen van elke outfit. Voor de perfecte finishing touch voor jouw grote dag heeft E.L. Cravatte een groot assortiment trouwaccessoires. Van elegante stropdassen, vrolijke bretels tot manchetknopen, zij hebben alles wat jij nodig hebt om jouw outfit naar een hoger niveau te tillen.


Koop nu jouw trouwaccessoires met 15% korting bij E.L. Cravatte met de *kortingscode: TROUWEN15


*Kortingscode is geldig t/m 30 september 2024

Bestel je trouwaccessoires nu met korting! >>

Trouw op het water bij Trouwschip Bounty

En stap letterlijk in het huwelijksbootje!


Trouw op het water en geef elkaar romantisch het jawoord op het authentieke Trouwschip Bounty. Beleef een echt zeilavontuur op het water met maximaal 50 personen. Of kies ervoor om stilliggend in één van de havens van Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, of Lelystad de ceremonie te laten plaatsvinden, met ruimte voor maximaal 85 personen.


Op Trouwschip Bounty kun je je complete bruiloft vieren, van de ceremonie, het taart- & toostmoment, een borrel met ondergaande zon, tot aan het diner en het feest. En ze bieden ook nog speciale trouwarrangementen aan. Bereid je voor op een onvergetelijke dag voor jou, je partner en al jullie gasten!


Neem een kijkje op www.trouwschip.nl en neem contact op met Trouwschip Bounty. En ontdek waarom dit een unieke trouwlocatie is!


Neem een kijkje op de website >>

Bruidskapsels met lang haar

Lees onze nieuwe blog!


Wil jij een bruidskapsel met los haar op je trouwdag? Leuk! Maar ook dan kan je nog ontzettend veel... Want wil je het stijl hebben hangen of misschien een (kleine) krul erin? En doe je nog iets in je haar, zoals een haarsieraad of iets dergelijks? Wij zetten 7 favoriete bruidskapsels voor los haar op een rijtje. Get inspired! 

Laat je inspireren >>
trouwblog