Cadeautje voor Valentijn
Lees online  |   Afmelden
                                                         
Hans Anders
Afspraak maken
Wees er snel bij, de actie geldt maar:
Beste meneer **achternaam,
Liefde is... een ander altijd met je beste bril bekijken. En daar willen we bij Hans Anders graag iets aan bijdragen! Een exclusief Valentijnscadeau voor jou én iemand die je lief is: allebei krijg je 25,- extra korting op een complete bril. Bovenop de huidige acties. Hoef je ook niet verder te zoeken naar een Valentijnscadeau, strik erom en klaar.

Gebruik hiervoor je persoonlijke barcodes:

2000020977519585
2000021050316570

Kom snel langs in één van onze winkels en profiteer snel van dit stapelvoordeel. Geldig tot en met 16 februari in alle Hans Anders winkels.
Zoek een winkel in de buurt
Deze éxtra korting kun je gebruiken bovenop onze lopende acties 50% korting of 2e en 3e bril gratis. Zo is je nieuwe bril nu wel heel voordelig!
Bekijk de acties
Brilvergoeding van je zorgverzekeraar?
Heb je dit jaar weer recht op brilvergoeding van je zorgverzekeraar? Dan betaal je misschien nóg minder voor je nieuwe bril, want je kunt zelfs je vergoeding met deze acties combineren! Kom met je zorgpas langs in één van onze winkels en we zoeken het meteen voor je uit! 
Check je brilvergoeding
ACTIEVOORWAARDEN
De actie 25,- extra korting geldt t/m 16 februari 2020 bij aankoop van een complete bril of zonnebril op sterkte, in alle Nederlandse winkels en in de webshop (alleen enkelvoudige brillen). De actie geldt met gebruik van een geldige barcode, die eenmalig te gebruiken is. De acties is niet geldig op reeds bestelde brillen of voordeelregelingen. Bekijk de actievoorwaarden van alle acties op hansanders.nl/acties
Hans Anders Veelgestelde vragen  |  Doorsturen  |  Afmelden
Volg ons op:

Ingeschreven e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com