Se mailen i din browser


De er så smukke, de første og meget flygtige mirabelleblomster, og de skal males nu i den korte tid de er her. Kig med her på vores Youtubekanal og se hvordan jeg tegner mirabelleblomsterne. På kanalen kan du finde mange andre "lær at male" videoer som du kan kaste dig over. 


Jeg ved, at mange af jer deler min passion for blomstermaleri, og til jer er der godt nyt de næste måneder. Udover, at du som medlem på ArtAcademy.dk  får adgang til denne måneds trin for trin guide, lær at male Mirabellegrene, så får du også i medlemskabet adgang til en fuldstændig unik samling af tutorials til vidunderlige blomstermalerier.

Med udgangspunkt i min blomsterbog fra sidste efterår "Mal levende blomster" starter vi den 28. april op med et 6 ugers online blomstermalekursus. Oveni de 6 ugers online undervisning får du desuden adgang til en filmatisering af bogen, i en samlet filmpakke "Blomstermaleri", samt ikke mindre end et helt års GULD medlemskab på ArtAcademy.dk. Det er vist noget nær det vildeste tilbud jeg nogen sinde har lavet - men jeg vil så gerne dele min glæde ved blomstermaleri med jer.  (Er du allerede GULD medlem, så tjek din side for et specielt tilbud til dig). 

Drømmer du også om et rigtigt malekursus, sådan et fysisk et, hvor vi mødes og maler blomster ude i have. Så er det nu. Jeg har få ledige pladser på blomsterkurset d 4-5 juni med titlen "Mal levende blomster".  

Maleri 2

Også en dejlig dag med landskabsmaleri står på listen d 23. april. Derpå er der tre ledige pladser. Og er du medlem, så husk også det spændende medlemstræf på Fyn i maj!! Det bliver en fest.

Tilmeld dig alle kurser og medlemsskaber her på ArtAcademy.dk. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt mig endelig.

I forbindelse med kurserne er der i april tilbud på bøgerne Lad det blomstre og Mal levende blomster. Køb dem i shoppen!

Blomsterbøger

Og naturligvis skal du nu gå ud i det gode vejr og få naturens inspiration helt tæt på - mærk, føl og se forårets første blomster - tegn dem, fotografer dem og mal dem.

De bedste hilsner


.