Overige aanbiedingen: Sangean Radio's - Rookmelders - Sandra Bekkari - Deflo - Prachtige Replica's

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Een donsdeken van Eden, dat is pure luxe in bed. Dit all seasons donsdeken is gezellig warm in de winter en heerlijk luchtig in de zomer. Bovendien voelt het onweerstaanbaar donzig dankzij de zachte polyester hoes. Droom zacht!
Bestel nu
Een radio die stijlvol staat in uw huiskamer en ook nog eens geweldig klinkt? De Sangean radio’s staan bekend om hun onovertroffen geluids- en ontvangstkwaliteit in combinatie met een prachtig (houten) design. Luister naar digitale radio via de DAB+/FM ontvanger of stream uw favoriete muziek eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet. Een must-have voor elke muziek- en designliefhebber!
Bekijk details
Vanaf 1 januari 2020 moet elke woning in Vlaanderen verplicht uitgerust zijn met rookmelders. Heeft u er nog geen in huis? Dankzij DeMorgen krijgt u er nu drie voor de prijs van twee. Wanneer deze minirookmelders rook of brand detecteren, geven ze een extreem luid alarmsignaal af. En dankzij hun kleine formaat en onopvallend design gaan ze naadloos op in elk interieur.
Nu bestellen
Gezonder eten is het populairste goede voornemen na de feestdagen. Sandra Bekkari steekt een handje toe met haar favoriete, lichte en luchtige gerechten. Dit boekenpakket bevat nooit eerder verschenen recepten, aangevuld met enkele klassiekers. Smakelijk!
Bekijk titels
Dompel u onder in de wereld van misdaad en spanning en geniet van bloedstollende thrillers van de bekende Vlaamse misdaadauteur Luc Deflo. Hij was een absolute meester in het thrillergenre en schreef ware pageturners rond gruwelijke misdaden, vaak gesitueerd in zijn thuisstad Mechelen.
Nu bestellen
Van o.a. Pablo Picasso, Monet, Miró...tot Klimt. Deze kwalitatieve replica’s van topstukken uit de kunstgeschiedenis worden in Duitsland voor u gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kies uw favoriete kunstwerk, inclusief passende lijst, nu voor een heel aantrekkelijke prijs. De schilderijen zijn in beperkte oplage beschikbaar. 
Bekijk de collectie
 

Deze nieuwsbrief is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com | © 2020 DeMorgen
Alle rechten voorbehouden | Afmelden voor deze nieuwsbrief